Senesi werkt in krachthonk aan herstel

Senesi werkt in krachthonk aan herstel

Feyenoord heeft dinsdagochtend openbaar getraind op trainingscomplex 1908. De Rotterdammers konden niet beschikken over twaalf internationals. Hierdoor konden diverse spelers van Feyenoord Onder 21 aansluiten bij de ploeg van trainer Arne Slot.

Volgens RTV Rijnmond nam Marcos Senesi geen deel aan de groepstraining. De Argentijn viel afgelopen zondag tegen Vitesse uit met een blessure. Senesi werkt voorlopig in het krachthonk aan zijn herstel en hoopt na de interlandperiode weer inzetbaar te zijn voor de stadionclub.

Francesco Antonucci en Mark Diemers waren wel aanwezig op het veld, maar trainde allebei nog apart van de groep. De twee middenvelders zijn nog niet fit genoeg en hebben nog even tijd nodig. Antonucci speelt daarna voorlopig zijn wedstrijden bij Onder 21. Hij moet in de ogen van trainer Arne Slot nog stappen maken om kans te maken op speelminuten.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties