'Feyenoord traint met uitgedunde selectie vanwege griepverschijnselen'

'Feyenoord traint met uitgedunde selectie vanwege griepverschijnselen'

Feyenoord heeft dinsdag getraind met een flink uitgedunde selectie, zo meldt 1908.nl. Verschillende spelers waren afwezig vanwege griepverschijnselen. De Rotterdammers doen er alles aan om de spelers weer fit te krijgen voor de kraker tegen AS Roma.

Diverse spelers hebben na de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam buikgriep opgelopen. Het is niet bekend om welke spelers het precies gaat, maar trainer Arne Slot heeft daardoor wel een gehinderde voorbereiding in aanloop naar de wedstrijd van donderdagavond in De Kuip. Jeugdspelers sloten aan om de aantallen weer compleet te maken. Quilindschy Hartman, Thomas Beelen, Mats Wieffer, Santiago Gimenez en Dávid Hancko waren wel gewoon van de partij.

De voorbereiding van Feyenoord verliep al allesbehalve soepel. De stadionclub kan sowieso niet beschikken over Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël en Thomas van den Belt. Daarnaast staan achter de namen van Quinten Timber en Santiago Gimenez nog altijd vraagtekens. Slot heeft al aangegeven geen enkele risico te nemen met de middenvelder, die een zware hersenschudding opliep in de wedstrijd tegen AZ. De Mexicaan is er vermoedelijk wel weer bij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties