Gimenez niet inzetbaar tegen Sparta Rotterdam

Gimenez niet inzetbaar tegen Sparta Rotterdam

Feyenoord moet het vandaag doen zonder Santiago Gimenez. De Mexicaan heeft een lichte blessure opgelopen en kan daardoor geen minuten maken in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Dit meldt journalist Dennis Kranenburg van RTV Rijnmond in aanloop naar de stadsderby.

De verwachtingen zijn dat Gimenez aanstaande donderdag wel weer minuten kan maken voor Feyenoord. De Rotterdammers nemen het aankomende week in de tussenronde van de Europa League op tegen AS Roma. Trainer Arne Slot heeft de opstelling nog niet definitief bekendgemaakt, maar Ayase Ueda lijkt de logische vervanger voor de 22-jarige spits Gimenez.

Feyenoord kan verder niet beschikken over Gernot Trauner en Quinten Timber. Daarnaast is ook al even bekend dat Justin Bijlow voorlopig niet in actie kan komen voor de stadionclub. Verder is er met de terugkeer van Alireza Jahanbakhsh ook nog positief nieuws te melden. De buitenspeler was de afgelopen weken afwezig vanwege interlandverplichtingen met Iran.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties