Informatie over kaartverkoop bekerfinale Feyenoord O21

Informatie over kaartverkoop bekerfinale Feyenoord O21

Op zaterdag 25 mei speelt Feyenoord Onder 21 de bekerfinale tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam. Oorspronkelijk zou het duel op 4 mei worden afgewerkt, maar wegens veiligheidsredenen moest de finale op verzoek van de gemeente worden verplaatst. Nu is er dus een nieuw moment gevonden om het duel in het Kras Stadion af te werken.

Als organiserende club heeft FC Volendam nu via een statement op de website informatie gedeeld over de kaartverkoop. Supporters van de thuisploeg kunnen van maandag 13 mei t/m vrijdag 24 mei hun tickets kopen bij de administratie van FC Volendam. Via deze manier hoopt de organisatie controle te houden dat er geen Feyenoord-supporters op de thuistribune komen.

Het Legioen heeft de mogelijkheid om tickets te bestellen via de ticketshop van Feyenoord. Wanneer die verkoop start moet nog officieel gecommuniceerd worden. Een kaartje zal €5,- kosten. Het mediateam van de Rotterdammers zal de wedstrijd ook live uitzenden via de streamingdienst Feyenoord ONE. Vanaf 15:30 uur is de finale daar live te volgen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties