AD: Feyenoord 'jaagt' op linker middenvelder

AD: Feyenoord 'jaagt' op linker middenvelder

Feyenoord doet er momenteel alles aan om de selectie te versterken met een linker middenvelder, zo meldt het Algemeen Dagblad zaterdag. De Rotterdammers hebben het binnenhalen van een middenvelder de hoogste prioriteit gegeven.

Arne Slot heeft intern zijn wensenlijst kenbaar gemaakt. De trainer hoopt dat technisch directeur Frank Arnesen het tijdens de winter-transferwindow voor elkaar krijgt om één speler naar De Kuip te halen, maar beseft ook wat de huidige situatie van Feyenoord is.

In de media worden diverse spelers aan Feyenoord gelinkt. Riechedly Bazoer is de naam die momenteel het meest valt. Volgens De Telegraaf staat Vitesse eigenaar Valeriy Oyf open voor een verkoop van de 25-jarige middenvelder of Danilho Doekhi. De Rus zag diverse spelers transfervrij vertrekken en heeft intern duidelijk aangegeven dat het nu echt eens tijd gaat worden om financieel te profiteren.

De naam van Tonny Vilhena valt ook bij Feyenoord, maar volgens journalist Valentijn Driessen is dat nooit concreet geweest. De oud-Feyenoorder was zelf ook niet op de hoogte van een mogelijke terugkeer naar De Kuip. Turkse media maken ook nog eens melding dat hij is aangeboden bij Galatasaray SK.

Arnesen liet afgelopen week al weten dat niet alleen Bazoer op het lijstje staat. ''Er zijn altijd meerdere opties'', aldus de Deen. Welke spelers dat zijn is nog niet bekend. De naam van Sofyan Amrabat valt wel in de wandelgangen. De oud-Feyenoorder wordt door Firenzeviola gelinkt aan FC Twente, Espanyol en Feyenoord.

Welke middenvelder is een aanwinst voor Feyenoord?
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties