Driessen ziet Linssen wel in Oranje: ''In feite zou het kunnen als supersub''

Driessen ziet Linssen wel in Oranje: ''In feite zou het kunnen als supersub''

Zoals altijd regeert de waan van de dag in de voetbalwereld. Zelfs de grootste criticasters van Bryan Linssen zijn het er inmiddels over eens dat de spits een meerwaarde is voor Feyenoord. Van het ene komt echter het andere en nu wordt in de podcast Kick-off met Valentijn Driessen al geopperd om Linssen op te roepen voor het Nederlands elftal.

"In feite zou het kunnen als supersub. Ze noemen hem 'De kleine Nanninga'. Dick Nanninga heeft ons bijna de wereldtitel bezorgd in 1978. Dus wat dat betreft...", aldus Driessen. "Over flow gesproken: als je op dit moment moet kiezen tussen Luuk de Jong, Wout Weghorst of Linssen?"

De gespreksleider denkt dat Linssen moeite zou kunnen hebben met de intensiteit van Oranje. "Jij denkt dat Linssen fysiek niet meekan?", vraagt Driessen meesmuilend. En daarnaast: "Deze man is heel bewegelijk en kan goed koppen." Kijkend naar een foto van Linssen tegen Fortuna: "Als ik die foto zo zie staat hij tussen twee lange Fortunezen, die eigenlijk niet van de grond kwamen en vriend Linssen wel. En hij is slim, hij is heel slim."

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties