"Linssen is ook ontzettend belangrijk in de kleedkamer"

"Linssen is ook ontzettend belangrijk in de kleedkamer"

Bryan Linssen voert na dit weekeinde in zijn eentje de topscorersranglijst van de Eredivisie aan. Daags na de 5-0 overwinning op Fortuna Sittard ging het dan ook veel over de spits van Feyenoord, die met twee doelpunten en twee assists een hoofdrol speelde in dat duel.

Hoewel voorafgaand aan dit seizoen Linssen geen favoriet leek voor de topscorerstitel, reageerde Jan Roelfs in de NOS Voetbalpodcast niet verbaasd. "Hij speelt natuurlijk in een goed, aanvallend elftal. Dan rendeer je als spits sowieso." Jeroen Grueter vulde aan: "Als je bij Feyenoord in de punt van de aanval staat, is het niet onrealistisch om op twintig goals te eindigen."

"Ik vind het heel knap wat hij doet", stelde Arno Vermeulen, die Linssens prestaties minder vanzelfsprekend vindt. "Het is toch niet zo dat alle clubs in de top vier van Nederland al jaren in de rij stonden om Bryan Linssen over te nemen?" Jeroen Elshoff reageerde dat dat ook komt omdat hij zich als speler van Vitesse nog enorm heeft ontwikkeld, met name in zijn mentaliteit.

"Wat ik eraan toe wil voegen", zei Grueter tot slot. "Linssen is natuurlijk ook gewoon ontzettend belangrijk in de kleedkamer. Hij zorgt voor een lach, is heel erg aanwezig. De sfeer bij Feyenoord is optimaal op dit moment. Dat zie je ook terug op het veld."

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties