''Feyenoord gaat veel plezier beleven aan Antonucci''

''Feyenoord gaat veel plezier beleven aan Antonucci''

Franco Antonucci maakt een goed seizoen door bij FC Volendam. De Feyenoord-huurling maakte afgelopen weekend opnieuw indruk met zijn spel. De middenvelder leverde twee assists af in de 5-1 gewonnen wedstrijd tegen Helmond Sport. Voetbal International volgt de Keuken Kampioen Divisie op de voet en beoordeelt elke week de spelers. Antonucci is de nieuwe koploper in het klassement.

''Duidelijk is dat Feyenoord veel plezier gaat beleven aan Antonucci'', concludeert het weekblad dan ook. ''De Belg beheerst alle facetten waarover een middenvelder moet beschikken. Vorig seizoen blonk hij uit als doelpuntenmaker met elf goals in het afgebroken seizoen, dit jaargang staat de teller alweer op tien assists. Antonucci is klaar voor de Eredivisie, mogelijk al in het shirt van Feyenoord. Hij beschikt over een contract tot medio 2024 in De Kuip.''

De Feyenoord-huurling werd voor zijn spel tegen Helmond Sport beoordeeld met een 8.5. Over het gehele seizoen heeft de Belg een beoordeling van een 6.7 en staat hiermee boven Souffian El Karouani (NEC) en Robert Mühren (SC Cambuur). Arne Slot heeft Antonucci al meerdere malen aan het werk gezien en de verwachtingen zijn dan ook dat hij een kans gaat krijgen in de voorbereiding om zich te bewijzen.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties