AD: Baldé tekent contract voor meerdere seizoenen (update)

AD: Baldé tekent contract voor meerdere seizoenen (update)

Aliou Balde is afgelopen weekend gearriveerd in Nederland om zijn transfer naar Feyenoord af te ronden, maar tijdens de medische keuring lijken er problemen te zijn ontstaan. De 18-jarige aanvaller is volgens het goed ingevoerde FeyenoordTM niet door alle medische testen gekomen.

Balde maakte indruk in zijn nationale competitie en als speler van Senegal Onder 17, dat onlangs nog deelnam aan het WK Mede door zijn goede spel was onder meer Borussia Dortmund concreet geïnteresseerd. De jonge aanvaller kan op zowel de linker- als de rechterflank uit de voeten, maar het is nu de vraag of het tot een transfer naar Feyenoord gaat komen. Het is nog niet duidelijk wat de Rotterdamse club gaat doen.

Update 17:03 | Balde tekent gewoon een contract bij Feyenoord
Feyenoord-watcher Mikos Gouka weet te melden dat Baldé gewoon een contract heeft getekend bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben de aanvaller voor 4,5 jaar vastgelegd en krijgt de komende maanden de tijd om te wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Foto: FSV De Feijenoorder

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties