Europa League: Ook poulegenoten spelen gelijk

Feyenoord en Dinamo Zagreb hebben elkaar in de eerste speelronde van de Europa League op 0-0 gehouden. Ook de andere wedstrijd, tussen Wolfsberger AC en CSKA Moskou, eindigde onbeslist. In Oostenrijk werd het 1-1. Adolfo Gaich was na vijf minuten trefzeker voor de uitploeg. Michael Leindl scoorde vlak voor rust uit een strafschop voor de Oostenrijkers.

Voor de Rotterdammers staat volgende week donderdag de volgende wedstrijd op het programma. Wolfsberger AC komt dan op bezoek in De Kuip. De aftrap is om 18:55 uur. CSKA Moskou ontvangt in eigen huis Dinamo Zagreb.