Feyenoord - FC Twente 'gewoon' met supporters

Feyenoord - FC Twente 'gewoon' met supporters

De overheid heeft diverse regio's in Nederland gevraagd om extra toezicht te houden op het naleven van de coronamaatregelen en waar nodig nieuwe maatregelen te nemen. Het aantal besmettingen neemt toe en daarom is het nodig om in te grijpen. De nieuwe ontwikkelingen hebben geen gevolgen voor de wedstrijd van Feyenoord tegen FC Twente.

Ahmed Aboutaleb laat weten dat nieuwe maatregelen vanaf zondag 18:00 uur gelden. ''De situatie is zorgelijk'', vertelt de burgemeester in gesprek met RTV Rijnmond. ''Het aantal nieuwe besmettingen stijgt nu met honderden per dag, in studentenhuizen, maar ook in verpleeghuizen en in ziekenhuizen. Ook het aantal doden stijgt. Ik ga geen paniek zaaien, maar het is écht zorgelijk.''

Gezelschappen worden beperkt tot maximaal 50 personen. Horecagelegenheden mogen na 00:00 uur geen bezoekers meer binnenlaten en moeten een uur later sluiten. Ook moet voor grote evenementen een vergunning worden aangevraagd. De 13.000 supporters hoeven tijdens Feyenoord - FC Twente geen mondkapje op. Aboutaleb is niet van plan om snel een mondkapjesplicht in te voeren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties