'Ronald Koeman maakt overstap naar FC Barcelona'

'Ronald Koeman maakt overstap naar FC Barcelona'

Ronald Koeman gaat de nieuwe trainer worden van FC Barcelona. De oud-trainer van Feyenoord heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het zijn droom is om bij de Spaanse topclub aan het roer te staan. Koeman gaat voor twee seizoenen tekenen en vertrekt als bondscoach van het Nederlands Elftal.

Het nieuws is nog niet officieel bevestigd. Volgens de twee goed ingevoerde journalisten Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio komt FC Barcelona deze week met duidelijkheid. Koeman gaat de opvolger worden van Quique Setién, die deze week ontslagen gaat worden door voorzitter Josep Maria Bartomeu.

Eind vorig jaar werd duidelijk dat Koeman een speciale Barcelona-clausule in zijn contract met de KNVB had laten opnemen. Bij interesse van de Catalaanse club kan de bondscoach onder zijn afspraken met Oranje uit en is hij vrij om bij FC Barcelona een contract te tekenen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties