Nieuw stadion steeds lastiger: ''Ze kijken naar Liverpool''

vrijdag 8 mei 2020 23:22 90.310 keer bekeken 226 reacties Pro Shots

Het stadiondossier van Feyenoord loopt altijd nog. De plannen rondom Feyenoord City zijn nog niet definitief en vanwege de coronacrisis is het besluit dat gepland stond voor deze zomer voorlopig uitgesteld. Chris Woerts ziet de Rotterdammers worstelen. "Het wordt steeds lastiger. Ze zijn nu aan het kijken naar het model van Liverpool."

Liverpool heeft ook jarenlang rondgelopen met plannen voor een nieuw stadion. De topclub koos er uiteindelijk voor om Anfield te renoveren. "Zij hebben gekozen voor benen in plaats van stenen,'' vertelt Woerts in Veronica Inside. ''Benen leveren uiteindelijk meer op, dus we gaan investeren in het elftal. Met een kampioenschap in de Premier League uiteindelijk tot gevolg, als het nog uitgespeeld wordt."

Woerts ziet de kans groter worden voor renovatie van De Kuip. ''De vraag is: wat levert het op, qua spelersbudget? Als het spelersbudget niet hoog genoeg is in het nieuwe stadion, moet je het niet doen. En dat is nu een beetje de stemming binnen de club: is het wel rendabel om een nieuw stadion te bouwen voor vierhonderd, vijfhonderd miljoen? In deze tijd? Als we gaan verbouwen, krijgen we misschien een gelijk of een groter spelersbudget."

Gerelateerd nieuws
226 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 75 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 736 mensen actief, waarvan 219 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved