UEFA schrapt Champions League en Europa League

UEFA schrapt Champions League en Europa League

Feyenoord speelt geen wedstrijd meer tot minimaal 31 maart. De regering heeft maatregelen genomen vanwege het coronavirus. Ook de UEFA heeft vandaag ingegrepen. Alle duels in de Champions League en Europa League van volgende week zijn uitgesteld.

Voor de voetballiefhebbers gaan het enkele rustige weken worden. De volgende wedstrijden in de Europa League zijn afgelast: Wolverhampton - Olympiakos, Bayer Leverkusen - Rangers, Sjachtar Donetsk - Wolfsburg, Getafe - Inter, Basel - Eintracht Frankfurt, Manchester United - LASK, Roma - Sevilla en Kopenhagen - Basaksehir.

Ook de returns in de Champions League worden volgende week niet afgwerkt. Manchester City - Real Madrid, Juventus - Olympique Lyon, Barcelona - Napoli en Bayern München - Chelsea moesten nog gespeeld worden.

Dinsdag staat er een belangrijke vergadering op het programma van de UEFA. 55 voetbalbonden en diverse clubs gaan dan met elkaar in gesprek over hoe de competities moeten worden uitgespeeld. Ook het EK van 2020 is onderwerp van gesprek. Er gaan momenteel geluiden op dat het EK uitgesteld gaat worden naar de zomer van 2021.

[readmore=53688]

Lees meer over
Sevilla
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties