Van Marwijk en Van Wonderen beschikbaar als trainer

donderdag 5 december 2019 17:19 173.245 keer bekeken 389 reacties Pro Shots

Bert van Marwijk en Kees van Wonderen zijn beschikbaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan. De twee oud-Feyenoorders hebben recent afscheid genomen van hun huidige baan. Van Marwijk is ontslagen als bondscoach van het nationale elftal van de Verenigde Arabische Emiraten. Van Wonderen heeft zelf afscheid genomen als assistent-trainer bij Oranje.

De nieuwe technisch directeur Frank Arnesen staat voor enkele grote uitdagingen en één daarvan is het aanstellen van een nieuwe trainer. Dick Advocaat staat tot de zomer aan het roer van de club. De Rotterdammers hebben alle tijd om een geschikte opvolger te vinden. De namen van Van Marwijk en Van Wonderen zingen direct rond in De Kuip.

Van Wonderen voelde zich niet happy bij Oranje en heeft als doel om op eigen benen te staan, vertelt hij in De Telegraaf. Op korte termijn staat er nog niks op de agenda. ''Ik heb met geen enkele club contact gehad. Het lijkt me niet ideaal om lopende het seizoen ergens in te stappen, waar van alles aan de hand is, maar ik sluit niks uit." De oud-verdediger van Feyenoord heeft een duidelijk doel. "Ik heb die diploma's niet voor niets gehaald. Ik zie het zeker zitten om zelf het proces te gaan begeleiden, een speelwijze neer te gaan zetten en leiding te geven aan een team."

Arnesen heeft eerder aangegeven dat een buitenlandse trainer absoluut een optie is voor Feyenoord. ''Je moet de kandidaat vinden die bij Feyenoord past en bij onze ambities. Dan moet je niet uitsluiten dat hij uit het buitenland komt.''

  • Wie moet Advocaat opvolgen bij Feyenoord?
  • 21353 stemmen
Gerelateerd nieuws
389 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 171 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73913 leden - Op dit moment zijn 1025 mensen actief, waarvan 216 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved