Benita: ''Ik heb Timber en Geertruida geappt, dat zijn vrienden van mij''

Benita: ''Ik heb Timber en Geertruida geappt, dat zijn vrienden van mij''

Voor Feyenoord staat er zondagmiddag niks meer op het spel tegen Excelsior. De bezoekers daarentegen leven gespannen toe naar de wedstrijd in De Kuip. De stadsgenoot heeft namelijk nog een kans om handhaving in de Eredivisie definitief veilig te stellen. Excelsior moet een resultaat halen en is afhankelijk van RKC Waalwijk.

''Ik heb Quinten Timber en Lutsharel Geertruida geappt, dat zijn vrienden van mij", vertelt Feyenoord-huurling Mimeirhel Benita in gesprek met ESPN. "Maar ze hebben laten weten dat ze er alles aan gaan doen om te winnen. We krijgen geen cadeautjes. Ze willen ook trainer Arne Slot een mooi afscheid geven.''

Dat het play-offs worden lijkt waarschijnlijk voor de ploeg van Marinus Dijkhuizen. RKC Waalwijk speelt namelijk tegen kampioen PSV. "We gaan er natuurlijk alles aan doen, maar we zijn afhankelijk van anderen. Het ligt voor de hand dat het ADO Den Haag of De Graafschap wordt volgende week, dus daar heb ik me ook al op voorbereid. Maar ik hoop dat het voor niks is geweest."

PSV heeft de afgelopen dagen doorgebracht op Ibiza, waardoor RKC Waalwijk een goede kans maakt, zo ziet ook doelman Stijn van Gassel. ''Ik zag wat beelden voorbijkomen van hun kampioensfeestjes. Als ik Joey Veerman zie lopen, maak ik me toch wel zorgen voor zondag.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties