Hartman zondagochtend te gast bij Goedemorgen Eredivisie

Hartman zondagochtend te gast bij Goedemorgen Eredivisie

Quilindschy Hartman schuift zondagochtend aan bij het praatprogramma Goedemorgen Eredivisie. De linksback van Feyenoord revalideert van een zware knieblessure en heeft daarom de tijd om vooruit te blikken op de laatste speelronde van de Eredivisie.

Naast Hartman zijn ook Fresia Cousiño Arias, Jordy Zuidam, Sjoerd Mossou en Hans Kraay junior aanwezig. Naast het vooruitblikken op de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Excelsior gaat de verdediger van Feyenoord ook in op zijn revalidatie en het mislopen van het EK van komende zomer in Duitsland.

Hartman sprak na de bekerfinale al uitgebreid met Kraay jr. ''De eerste twee dagen nadat ik geblesseerd was geraakt, voelde ik me heel slecht. Heel veel dingen worden hierdoor even in de wacht gezet voor mij. Ik denk dat ik een goede kans had om te spelen tijdens het EK en ik had eventueel een transfer kunnen maken.''

Goedemorgen Eredivisie met Quilindschy Hartman en Jordy Zuidam is zondag vanaf 10:00 uur te zien op ESPN 1.

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties