Dit zijn de spelers die starten in Slot zijn afscheidswedstrijd

Dit zijn de spelers die starten in Slot zijn afscheidswedstrijd

Feyenoord moet het tegen Excelsior doen zonder een waslijst aan geblesseerde spelers. Arne Slot moet tijdens zijn afscheidsduel in De Kuip daardoor flink puzzelen en kiest voor onderstaande elf namen. Alireza Jahanbakhsh wordt een mooi afscheid gegund en start in de basisopstelling tijdens de stadsderby.

Thomas Beelen is ziek en wordt vervanger door Gernot Trauner. Door de afwezigheid van Beelen behoort de talentvolle 19-jarige verdediger Djomar Giersthove tot de wedstrijdselectie. Marcos Lopez is tegen Excelsior de linksback. De Peruviaan speelt zijn laatste wedstrijd in het shirt van Feyenoord.

Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Bart Nieuwkoop, Antoni Milambo, Gjivai Zechiël, Quinten Timber, Santiago Gimenez en Kostas Lamprou zijn allemaal niet inzetbaar, waardoor er vooral op het middenveld flink is gewijzigd. Thomas van den Belt en Ramiz Zerrouki starten vanaf de aftrap.

De aanval van Feyenoord bestaat naast Jahanbakhsh uit Ayase Ueda en Igor Paixão. Slot kiest ervoor om Yankuba Minteh en Luka Ivanušec te laten beginnen als wisselspelers. Het duel tegen Excelsior in De Kuip is vanaf 14:30 uur live te volgen op ESPN 3.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez; Zerrouki, Van den Belt, Stengs; Jahanbakhsh, Ueda, Paixão.

Wissels Feyenoord
Wellenreuther, Van Sas, Read, Giersthove, Lingr, Minteh, Sauer, Ivanušec.

gn7 zyfw0aanbph
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties