Schitterende video voor Slot: ''Bedankt voor het voetbal''

Schitterende video voor Slot: ''Bedankt voor het voetbal''

Feyenoord staat vandaag uitgebreid stil bij het vertrek van Arne Slot. De trainer maakt de overstap naar Liverpool FC en staat tegen Excelsior in De Kuip voor het laatst voor de spelersgroep. Reden genoeg voor het mediateam van de Rotterdamse club om uit te pakken met opnieuw een schitterende video.

Slot was in 2021 de opvolger van trainer Dick Advocaat en drukte direct zijn stempel op Feyenoord. Tijdens zijn eerste seizoen werd de finale van de Conference League behaald en wist Slot zijn speelwijze direct te implementeren. De Rotterdammers speelden aanvallend voetbal en wisten het seizoen daarna kampioen van Nederland te worden.

Dit seizoen won Slot met Feyenoord de TOTO KNVB Beker en kan het in de competitie nog op een fraai puntenaantal van 84 komen, iets dat normaal gesproken goed genoeg is voor een kampioenschap. Feyenoord organiseert direct na afloop van de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Excelsior een afscheidsmoment.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties