Feyenoord deelt mooie afscheidsvideo van Arne Slot

Feyenoord deelt mooie afscheidsvideo van Arne Slot

Weinig trainers bij Feyenoord hebben hun afscheid bij de Stadionclub op zo'n positieve manier kunnen regisseren als Arne Slot. De oefenmeester van de Rotterdammers is al weken bezig met zijn afsluitende tournee. Vandaag staat een belangrijk moment in die parade op het programma. De wekelijkse persconferentie in aanloop naar het duel met Excelsior, waarin de trainer de bevestiging geeft dat hij de nieuwe hoofdtrainer van Liverpool FC wordt.

De geboren Bergentheimer heeft dermate veel krediet opgebouwd dat hij best een halfuur later kan aanschuiven. Desondanks wil hij, volgens goed gebruik, toch heel even toelichten waar de vertraging vandaan kwam als hem de vraag wordt gesteld of hij steeds vaker denkt aan 'de laatste keren'. ''Tot op heden nog niet zo veel, maar het begint te komen. Dat gevoel is steeds meer het geval, daarom was ik iets later. Van sommige mensen wil je iets uitgebreider afscheid nemen.''

Rijnmond vervolgt de emotionele kant van de persconferentie en vraagt Slot of het hem raakt van collega's afscheid te moeten nemen. ''Het doet best wel veel. Het gaat er op dat soort momenten niet om of je kampioen bent geworden of de beker hebt gewonnen, maar meer om de waardering tussen mensen. Te merken dat mensen het oprecht jammer vinden dat je weggaat, met woorden kun je dat zeggen maar als je het ziet aan de gezichtsuitdrukking van mensen dan doet dat best wel veel met me.''

'Let's enjoy the last moments'
Op sociale media bevestigt Feyenoord dat Slot zondag voor het laatst de leiding heeft over zijn elftal in De Kuip. De trainer wordt ergens in de komende dagen gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Liverpool FC en daarom moeten we juist nu genieten van de laatste momenten. 'The Arne Slot era is coming to an end... Let's enjoy the last moments', zo is te zien op de kanalen van de Rotterdammers.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties