Lof voor Advocaat: ''Hij gaat de club redden''

Lof voor Advocaat: ''Hij gaat de club redden''

Zeljko Petrovic verwacht veel van de periode van Dick Advocaat bij Feyenoord. De geroutineerde trainer werd deze week aangesteld als opvolger van Jaap Stam. Petrovic, die bij meerdere clubs met Advocaat samenwerkte, denkt dat de club uiteindelijk de play-offs moet kunnen halen, zegt hij in Langs de Lijn en Omstreken.

"Ieder jaar wordt voor de competitie gezegd: Feyenoord moet voor het kampioenschap strijden. Nou, als je de geschiedenis bekijkt, zie je dat dat eens in de zoveel jaar gebeurt. Dat zou betekenen dat iedere trainer die niet kampioen is geworden, slecht is. Maar dat is natuurlijk niet zo. Er zijn daar wereldtrainers geweest, toptrainers, die het niet hebben gered."

"Feyenoord heeft een goed elftal en Advocaat gaat de club redden, honderd procent. Maar de mensen moeten niet denken dat hun ploeg nog tweede wordt. Europees voetbal via play-offs is wel haalbaar. En dat is dan ook een fantastische prestatie, vind ik. Sorry, Feyenoord, het is een prachtige club met geweldige supporters, maar tegen Ajax en PSV kunnen ze niet opboksen."

Lees meer over
PSV ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties