Lof voor Advocaat: ''Hij gaat de club redden''

zondag 3 november 2019 11:06 61.900 keer bekeken 92 reacties Pro Shots

Zeljko Petrovic verwacht veel van de periode van Dick Advocaat bij Feyenoord. De geroutineerde trainer werd deze week aangesteld als opvolger van Jaap Stam. Petrovic, die bij meerdere clubs met Advocaat samenwerkte, denkt dat de club uiteindelijk de play-offs moet kunnen halen, zegt hij in Langs de Lijn en Omstreken.

"Ieder jaar wordt voor de competitie gezegd: Feyenoord moet voor het kampioenschap strijden. Nou, als je de geschiedenis bekijkt, zie je dat dat eens in de zoveel jaar gebeurt. Dat zou betekenen dat iedere trainer die niet kampioen is geworden, slecht is. Maar dat is natuurlijk niet zo. Er zijn daar wereldtrainers geweest, toptrainers, die het niet hebben gered."

"Feyenoord heeft een goed elftal en Advocaat gaat de club redden, honderd procent. Maar de mensen moeten niet denken dat hun ploeg nog tweede wordt. Europees voetbal via play-offs is wel haalbaar. En dat is dan ook een fantastische prestatie, vind ik. Sorry, Feyenoord, het is een prachtige club met geweldige supporters, maar tegen Ajax en PSV kunnen ze niet opboksen."

Gerelateerd nieuws
92 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 44 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 26 mensen actief, waarvan 31 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved