Vermoedelijke opstelling: Geertruida, Narsingh en Berghuis

donderdag 8 augustus 2019 06:30 362.490 keer bekeken 1.243 reacties Pro Shots

Het is puzzelen voor Jaap Stam in aanloop naar de belangrijke Europe League wedstrijd tegen FC Dinamo Tbilisi. De trainer heeft alleen de zeventienjarige Naoufal Bannis beschikbaar als spits. Dylan Vente en Nicolai Jørgensen zijn geblesseerd en dus niet inzetbaar.

Afgelopen weekend tegen Sparta Rotterdam viel Vente in de tweede helft uit. Jaap Stam heeft het probleem voorin opgelost door Steven Berghuis in de punt van de aanval te zetten en Luciano Narsingh aan de rechterkant. Vermoedelijk lost Stam ook vanavond tegen Dinamo Tbilisi het probleem voorin op deze manier op.

Sam Larsson is weer fit genoeg om een volledige wedstrijd te spelen. Tijdens zijn invalbeurt in de wedstrijd tegen Sparta kreeg de Zweed veel kritiek te verwerken voor het niet meeverdedigen. Luis Sinisterra maakte wel een gedreven indruk. Het middenveld staat voorlopig met Leroy Fer, Orkun Kokcu en Wouter Burger.

De grote vraag is wie in de derde voorronde van de Europa League de rechtsback gaat worden. Rick Karsdorp is pas net in Rotterdam en heeft een nacht overgeslagen om zijn transfer af te ronden. Bart Nieuwkoop komt terug van een blessure en mist nog wedstrijdritme. De negentienjarige Lutsharel Geertruida lijkt dan de logische optie.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Vermeer; Geertruida, Botteghin, Van der Heijden, Haps; Fer, Kokcu, Burger; Narsingh, Berghuis, Sinisterra.

  • Luis Sinisterra of Sam Larsson?
  • 21191 stemmen
Gerelateerd nieuws
1243 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 291 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 415 mensen actief, waarvan 61 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved