Vermoedelijke opstelling: Geertruida, Narsingh en Berghuis

Vermoedelijke opstelling: Geertruida, Narsingh en Berghuis

Het is puzzelen voor Jaap Stam in aanloop naar de belangrijke Europe League wedstrijd tegen FC Dinamo Tbilisi. De trainer heeft alleen de zeventienjarige Naoufal Bannis beschikbaar als spits. Dylan Vente en Nicolai Jørgensen zijn geblesseerd en dus niet inzetbaar.

Afgelopen weekend tegen Sparta Rotterdam viel Vente in de tweede helft uit. Jaap Stam heeft het probleem voorin opgelost door Steven Berghuis in de punt van de aanval te zetten en Luciano Narsingh aan de rechterkant. Vermoedelijk lost Stam ook vanavond tegen Dinamo Tbilisi het probleem voorin op deze manier op.

Sam Larsson is weer fit genoeg om een volledige wedstrijd te spelen. Tijdens zijn invalbeurt in de wedstrijd tegen Sparta kreeg de Zweed veel kritiek te verwerken voor het niet meeverdedigen. Luis Sinisterra maakte wel een gedreven indruk. Het middenveld staat voorlopig met Leroy Fer, Orkun Kokcu en Wouter Burger.

De grote vraag is wie in de derde voorronde van de Europa League de rechtsback gaat worden. Rick Karsdorp is pas net in Rotterdam en heeft een nacht overgeslagen om zijn transfer af te ronden. Bart Nieuwkoop komt terug van een blessure en mist nog wedstrijdritme. De negentienjarige Lutsharel Geertruida lijkt dan de logische optie.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Vermeer; Geertruida, Botteghin, Van der Heijden, Haps; Fer, Kokcu, Burger; Narsingh, Berghuis, Sinisterra.

[poll=386]

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Dylan Vente Luis Sinisterra Lutsharel Geertruida Rick Karsdorp Naoufal Bannis Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties