Berghuis sluit maandag aan: ''Komt niet met tegenzin terug''

Berghuis sluit maandag aan: ''Komt niet met tegenzin terug''

Steven Berghuis en Tyrell Malacia hebben vandaag nog niet meegetraind met de groep. De twee Feyenoorders sluiten morgen aan bij de groep. Emil Hansson keert deze week terug van vakantie en begint dan ook aan de voorbereiding.

Nicolai Jørgensen en Kenneth Vermeer genieten vanwege interlandverplichtingen nog van een week extra vrij. De aanvaller en de doelman sluiten volgende week maandag aan en gaan direct mee op trainingskamp. Ook Luis Sinisterra sluit dan aan. Renato Tapia meldt zich voorlopig nog niet in Rotterdam.

Jaap Stam rekent volgens het Algemeen Dagblad verder snel op een fitte Ridgeciano Haps en Sam Larsson. De verdediger en aanvaller zaten niet in de wedstrijdselectie tegen SDC Putten. ''Ze waren niet fit in de eerste trainingsweek, maar konden wel gedeeltes van de groepstrainingen meedoen,'' aldus de trainer.

Verdediger Calvin Verdonk raakte juist geblesseerd tijdens de eerste week. Het is niet bekend wanneer hij weer kan aansluiten. Jeugdspelers Denzel Hall en de 17-jarige Ramon Hendriks waren tegen SDC Putten de linksbacks.

Stam rekent op een gemotiveerde Steven Berghuis. ''Nee, hij komt niet met tegenzin terug. Dat heeft hij mij wel laten weten. Ik hoop dat hij bij ons blijft,'' vertelt de trainer. Berghuis heeft gesproken met PSV over een transfer, maar bij Feyenoord rekenen ze erop dat hij blijft.

[dumpitem=18283]

Lees meer over
Kenneth Vermeer PSV Steven Berghuis Ridgeciano Haps Calvin Verdonk Tyrell Malacia Luis Sinisterra Renato Tapia SDC Putten Denzel Hall Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties