Baan: ''Het is ideaal om hem erbij te hebben''

Baan: ''Het is ideaal om hem erbij te hebben''

Feyenoord moet Dick Advocaat weer terughalen naar De Kuip. Dat is de mening van de oud-technisch directeur Rob Baan. De Kleine Generaal is met zijn ervaring de ideale man om samen met Giovanni van Bronckhorst de club te leiden. "Het is ideaal om hem erbij te hebben", zegt hij in FC Rijnmond.

Ook pleit Baan ervoor om Giovanni van Bronckhorst als trainer bij Feyenoord te houden. "Vanuit het belang van Feyenoord", is zijn toevoeging. Baan vindt dat voor Advocaat een 'Bert van Marwijk-rol' bij PSV is weggelegd. "Bij trainingen zijn ze regelmatig aanwezig. Dan kijkt hij toe. Dan kun je van alles met elkaar doornemen."

Volgens Rob Jacobs is Van Bronckhorst niet de schuldige van de huidige prestaties. ''Gio weet de spelers voldoende op te laden voor een belangrijke wedstrijd tegen PSV. Die spelers zelf zijn niet capabel om steeds weer zo'n partij op de mat te leggen.'' Jacobs is wel van mening dat 'Gio' na dit seizoen moet vertrekken. ''Dan gaat hij als een koning de deur uit met vier of vijf prijzen. Dan gaat hij echt als de grote man het stadion uit.''

Lees meer over
De Kuip PSV Van Marwijk Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties