Tomasson: ''Selectie PSV niet beter dan die van Feyenoord''

Tomasson: ''Selectie PSV niet beter dan die van Feyenoord''

Feyenoord lijkt na de gewonnen wedstrijden tegen PSV en VVV-Venlo weer in goede vorm. Niet alleen werd er een goed resultaat geboekt in deze wedstrijden, ook het voetbal zag er beter uit dan in de weken ervoor. Volgens Jon Dahl Tomasson speelde De Kuip hierbij een belangrijke rol.

"In de Kuip moet je niet terughoudend spelen", begint Tomasson aan tafel bij FC Rijnmond. "Je moet er bovenop vliegen. Dan neem je de supporters mee en krijg je sfeer in het stadion. Dat is belangrijk. Dat deden ze gisteren uitstekend."

Geert den Ouden zag ook dat dat is waar het in eerder thuiswedstrijden aan ontbrak. "Ze hebben nu gezien hoe ze het aan moeten pakken. Dit hebben supporters ook gemist. Dan krijg je heel gezapige wedstrijden. Nu heb je het gezien tegen PSV en doen ze het een paar dagen later weer. Ik hoop dat ze dat vasthouden."

Ondanks de positiviteit die heerst rond Feyenoord, denken de heren aan tafel niet dat Feyenoord nog een rol van betekenis gaat spelen in de titelrace. "Ik begrijp dat de stemming wat is omgeslagen, dat mag ook wel", aldus Den Ouden. "Maar het verschil in kwaliteit met Ajax en PSV is nog steeds aanwezig. Ajax en PSV zouden nog heel veel punten moeten verliezen, en dan moet Feyenoord daaroverheen. Dat zie ik niet zo snel gebeuren."

Tomasson vindt het kwaliteitsverschil met PSV minder groot. Volgens hem is Ajax de enige ploeg die er ver bovenuit steekt. "Ik vind de selectie van PSV sowieso niet beter dan die van Feyenoord. Het probleem is dat Feyenoord in uitwedstrijden niet stabiel is. Ze winnen niet makkelijk. Dat moet beter gaan worden."

Lees meer over
De Kuip PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties