''Natuurlijk ligt mijn hart bij Feyenoord, maar ook bij FC Twente''

''Natuurlijk ligt mijn hart bij Feyenoord, maar ook bij FC Twente''

Karim El Ahmadi hoopt dat FC Twente dit seizoen degradatie naar de Jupiler League ontloopt. De middenvelder doorliep nagenoeg de gehele jeugdopleiding van de club uit Enschede, die momenteel onderaan de ranglijst staan. Komende zondag neemt El Ahmadi het met Feyenoord op tegen de Tukkers.

"Als zij de play-offs halen, dan denk ik dat ze er gewoon in blijven", begint hij tegen De Telegraaf. "Dat hoop ik ook, want het doet pijn om te zien dat het heel goed ging en nu alles bergafwaarts gaat bij de club. Natuurlijk ligt mijn hart bij Feyenoord, maar ook bij FC Twente. Deze twee clubs hebben mij grootgebracht.”

"Het is anders dan voorgaande jaren", stelt hij over het huidige seizoen van zijn eigen club. "We moeten plek vier vasthouden en de bekerfinale winnen, helaas kunnen we er nu niet zoveel meer van maken. Ik heb er heel veel vertrouwen in dat er volgend seizoen gewoon weer een team staat dat gaat meestrijden om het kampioenschap.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties