''Ik was niet over de hele wedstrijd tevreden''

''Ik was niet over de hele wedstrijd tevreden''

Feyenoord is er weer in geslaagd om ook zijn tweede thuiswedstrijd in de Eredivisie winnend af te sluiten. Tegen Willem ll werd met 5-0 gewonnen. Giovanni van Bronckhorst is een tevreden coach. De laatste wedstrijden was er kritiek op het spel van de landskampioen, maar vandaag werd Willem ll overklast.

“Winnen is altijd mooi, dan ook nog met vijf doelpunten en de nul houden. Ik was niet over de hele wedstrijd tevreden, vooral in het eerste kwartier werden er soms slordige keuzes gemaakt. Het was dan ook mooi om te zien dat er daarna goed gereageerd werd”, stelt Gio tevreden vast in gesprek met FOX Sports.

Vandaag maakte Cheikh Touré op 16-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste van Feyenoord. ''Mooi dat we Cheick konden brengen. Hij is pas 16, maar heeft veel potentie en is voor zijn leeftijd al heel ver.'' De aanvaller is hiermee na Wijnaldum de jongste debutant ooit voor de Rotterdamse club.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties