Blind per direct weg als bondscoach

Blind per direct weg als bondscoach

De KNVB heeft besloten bondscoach Danny Blind per direct uit zijn functie te ontheffen. Dat is vandaag afgesproken in een gesprek tussen de KNVB, vertegenwoordigd door directeur betaald voetbal Jean Paul Decossaux en technisch directeur Hans van Breukelen, en Danny Blind.

Namens de KNVB zegt directeur Jean Paul Decossaux met spijt afscheid te nemen van Blind. "We hebben respect voor wat Danny betekend heeft voor ons en voor het elftal tijdens zijn dienstverband. Maar omdat de sportieve resultaten helaas zijn tegengevallen, en nu ook de kwalificatie voor het WK in Rusland moeizaam verloopt, voelen we ons helaas genoodzaakt afscheid van hem te nemen."

Danny Blind geeft aan op de website van de KNVB de beslissing te betreuren: "We waren op de goede weg, Bulgarije uit was naar mijn idee een incident. Ik heb er alles ingestopt wat ik in me had. Jammer dat het hiermee eindigt.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties