Heraclied wil zondag scoren: ''Jens, ik zie je zondag''

Heraclied wil zondag scoren: ''Jens, ik zie je zondag''

Joey Pelupessy van Heracles Almelo kijkt uit naar komende zondag. Dan neemt de rechtsbenige speler het in zijn eigen Almelo op tegen Feyenoord. De 23-jarige Heraclied blikte vooruit op het duel met Harry Vermeegen. "Ik mag één keer per seizoen scoren", lacht Pelupessy. "Het zou zomaar kunnen dat ik dat zondag tegen Feyenoord ga doen."

"Wij zijn thuis voor niemand bang en gaan voor de winst. Ik vind 2-1 wel een mooie uitslag. Ik denk dat het heen en weer gaat. Voor de neutrale toeschouwer zal het een mooie pot worden", vervolgt Pelupessy tegenover Voetbalflitsen. "Feyenoord is sterk, maar dat zijn wij ook thuis. We zullen allebei moeten komen."

"Ik zal Toornstra veel tegen komen in het veld. Hij is een loper. Ik moet kort op hem zitten, maar ook niet te kort, want anders gaat hij over me heen. Dat wordt scherp zijn! Het wordt mijn taak om hem uit de wedstrijd te spelen. Jens, ik zie je zondag! Ik hoop dat het mooie duels gaan worden", aldus de speler van Heracles Almelo.

Lees meer over
Jens Toornstra Heracles Almelo Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties