UPDATE | Feyenoord-supporters zien af van sfeeractie

UPDATE | Feyenoord-supporters zien af van sfeeractie

Heracles Almelo en de lokale autoriteiten hebben de door de FSV en Vereeniging de Feijenoorder aangevraagde sfeeractie geweigerd. Een onbegrijpelijk en teleurstellend besluit. De sfeeractie bestond uit het meenemen van 400 vlaggen, gelijk aan de vlaggen die zijn gebruikt bij de bekerfinale.

De FSV en De Feijenoorder waarderen de inzet van Feyenoord rond deze aanvraag en betreuren de gang van zaken vanuit Almelo. Men heeft vanuit Almelo een tegenbod gedaan, maar daaraan zaten onnodige en onmogelijke eisen aan richting Feyenoord en FSV/De Feijenoorder waardoor het niet serieus genomen kon worden.

Oneigenlijke gronden
De autoriteiten in Almelo (inclusief club) laten weten dat de actie is afgekeurd vanwege “slechte ervaringen in het verleden met andere clubs. Op de vraag om daarvan voorbeelden aan te dragen kwam geen antwoord. Feyenoord en haar supporters hebben zich in Almelo de afgelopen jaren keurig gedragen. Het weigeren van deze sfeeractie lijkt dan ook willekeur en we balen er als vereniging behoorlijk van. Zonde dat men in Almelo geen positieve sfeer wil realiseren.

Update 15.10 uur | Heracles Almelo geeft toch toestemming
In het uitvak van Heracles Almelo zijn zondag Feyenoord-vlaggen gewoon welkom. Feyenoord meldde op haar website dat er een vlaggenverbod zou zijn, maar dat is niet aan de orde. De aanvraag die de club uit Rotterdam deed voor 350 tot 400 vlaggen in het uitvak van het Polman Stadion is gehonoreerd. Wel heeft Heracles vooraf uitgesproken het aantal groot te vinden.

Update 15:44 | Supporters zien af van sfeeractie

Lees meer over
Heracles Almelo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties