'Parterre-vakken blijven leeg bij Europacup-wedstrijden'

'Parterre-vakken blijven leeg bij Europacup-wedstrijden'

Feyenoord gaat er alles aan doen om ongeregeldheden zoals in de wedstrijd tegen AS Roma, vorig jaar in de Europa Leaque, te voorkomen. In de volgende Europese thuiswedstrijden schuwt Eric Gudde strenge voorzorgsmaatregelen niet. ''Denk aan netten en een andere indeling van het stadion,'' liet de algemeen directeur eerder al weten.

Vandaag schrijft Feyenoord zelf op haar website dat de stadioncapaciteit flink omlaag moet om nieuwe incidenten rond de Europese wedstrijden te voorkomen. Hiermee is maar een conclusie mogelijk: de club wil met deze maatregel de supporters zo ver mogelijk van het veld afhouden om te voorkomen dat er opnieuw voorwerpen op het heilige grasmat belanden.

Op basis van deze informatie concludeert supportersgroep FRFC1908 dat vakken rondom het veld leeg blijven. ''Feyenoord gaat alle parterre-vakken leeghouden bij Europacup-wedstrijden,'' schrijven ze op Twitter. Dat betekent dat de vakken X,Z,Y en W niet in de verkoop gaan en de stadioncapaciteit hiermee flink naar beneden gaat.

[poll=278]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties