Te Vrede: 'Van Hooijdonk is erg met mij bezig'

Te Vrede: 'Van Hooijdonk is erg met mij bezig'

Mitchell Te Vrede tekende gisteren voor zijn eerste doelpunt in de Eredivisie. Ronald Koeman deed bij Feyenoord nooit echt een beroep op de aanvaller, maar door de schorsing van Graziano Pellè en het niet al te beste spel van stand-in Samuel Armenteros mocht hij het gisteren ruim 25 minuten proberen, met resultaat. Te Vrede complimenteert zijn 'persoonlijke coach' Pierre van Hooijdonk.

'Pierre is een topspits geweest en hij is erg met mij bezig. Hij vertelt me hoe ik in het veld moet lopen en wat ik beter niet kan doen. Die treffer tegen Cambuur is daar misschien ook wel een beetje aan te danken', zegt hij lachend in het Algemeen Dagblad.

Pellè zit nog één duel schorsing uit en de wedstrijd tegen AZ van aanstaande zondag is dan ook dé kans op een eventuele basisplaats voor Te Vrede. 'Ik zie het wel. Als ik op de bank zit, probeer ik weer gretig in te vallen. Ik reken nergens op', aldus de boomlange spits.

Lees meer over
Pierre van Hooijdonk Armenteros
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties