Dit is de opstelling van Feyenoord tegen NEC

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen NEC

Feyenoord begint om 14:30 uur aan de aftrap voor de laatste uitwedstrijd van dit seizoen. In het witte uitshirt treden de Rotterdammers aan op jacht naar de verbetering van het puntenaantal uit het kampioenseizoen van vorig jaar. Ruim het begin van de wedstrijd heeft Arne Slot bekendgemaakt welke spelers hij aan de aftrap laat starten.

Op iedere linie heeft Slot gewijzigd ten opzichte van de wedstrijd tegen PEC Zwolle. In de verdediging start Marcos Lopez in plaats van Gernot Trauner. Thomas van den Belt vervangt de geblesseerde Quinten Timber en Yankuba Minteh staat op de rechterflank in plaats van Igor Paixão. Op de bank ontbreekt naast Timber ook Santiago Gimenez en staat er vandaag een relatief krappe selectie.

Doordat Lopez begint in de basis schuift Dávid Hancko weer terug naar het centrum in de verdediging. Verder is duidelijk dat Thomas Beelen zich volledig in de basis heeft gespeeld en de verdediging compleet maakt met Lutsharel Geertruida naast zich. Luka Ivanušec is de linksbuiten van vanmiddag en is met twee goals in de laatste twee wedstrijden uitstekend in vorm.

Antoni Milambo, Bart Nieuwkoop, Quilindschy Hartman en Mats Wieffer ontbreken ook in de wedstrijdselectie door blessures. Gjivai Zechiël is wel weer fit, maar het is nog te vroeg om speelminuten te maken.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Beelen, Hancko, Lopez; Zerrouki, Van den Belt, Stengs; Minteh, Ueda, Ivanusec.

Wissels Feyenoord
Wellenreuther, Van Sas, Read, Trauner, Lingr, Jahanbakhsh, Sauer, Paixão.

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen NEC
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties