Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Ueda begint wederom in de basis

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Ueda begint wederom in de basis

Feyenoord zal zondagmiddag om 14:30 uur beginnen aan de laatste uitwedstrijd van dit seizoen. In Nijmegen staat de ontmoeting met NEC op het programma. Terwijl de thuisploeg nog in strijd is om de vijfde plek in de Eredivisie, willen de spelers bij Feyenoord zich vooral in de kijker spelen bij hun nationale elftal.

Bij Feyenoord zijn er een aantal spelers geblesseerd en ook nog twee spelers een twijfelgeval, zo gaf Slot vrijdagmiddag aan op de persconferentie. "Santi is nog wel een twijfelgeval. Hij kon vandaag niet meetrainen. Quinten Timber viel afgelopen week uit en stond vandaag niet op het trainingsveld. Hem verwachten we morgen wel weer op het trainingsveld, maar dat moet nog blijken."

Vervolgens geeft de trainer van Feyenoord een opsomming van spelers die sowieso niet in de wedstrijdselectie zitten. "Dan hebben we de gebruikelijke blessures met Antoni Milambo, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer en Bart Nieuwkoop. Gjivai Zechiël kon gelukkig weer meetrainen, maar dat is te vroeg om in de wedstrijdselectie te zitten."

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Timber daadwerkelijk niet fit genoeg is om aan de aftrap te verschijnen. Doordat ook Milambo last heeft van een blessure is Thomas van den Belt een logische vervanger op het middenveld. De 22-jarige Zwollenaar kwam dit seizoen in totaal nog maar tien wedstrijden in actie en moest het vooral doen met invalbeurten. Gimenez begon vorige week al niet aan de aftrap en dus is het logisch dat Ayase Ueda in de spits begint.

Het grootste vraagteken bij de Rotterdammers ligt wederom bij de buitenspelers. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle vertelde Slot dat hij momenteel Igor Paixão en Luka Ivanusec zijn beste opties vindt. "Alle drie kan ik ze eigenlijk niet passeren, maar je moet er toch eentje passeren. Minteh is iets minder de laatste weken met een rode kaart in de bekerfinale en tegen Go Ahead heb ik hem ook een paar keer zijn man zien laten lopen, dus als je dan onderaan de streep komt, vind ik deze twee het beste."

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Beelen, Hancko; Zerrouki, Stengs, Van den Belt; Paixão, Ueda, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling NEC
Cillessen; Pereira, Ross, Nuytinck, Verdonk; Proper, Hoedemakers, Sano; Chery, Ogawa, Baas.

Lees meer over
Ayase Ueda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties