Janmaat: \'Slechte start betekent geen mislukt seizoen\'

Janmaat: \'Slechte start betekent geen mislukt seizoen\'

De waarde van rechtsback Daryl Janmaat bleek afgelopen zondagmiddag weer eens. Na een afwezigheid van drie wedstrijden - twee in de competitie en één in de Europa League - maakte de vleugelverdediger tegen NAC Breda zijn rentree. Feyenoord speelde frank en vrij voetbal gesteund door de aanvallende impulsen van Janmaat.

Sven van Beek verving de international verdienstelijk, maar Ruben Schaken had geen speler achter zich die er overheen durfde te denderen. Bondscoach Louis van Gaal zal Janmaat vrijdag ongetwijfeld opnemen in zijn definitieve spelersgroep voor de WK-kwalificatieduels tegen Estland en Andorra ondanks zijn afwezigheid bij de voorselectie.

'Eerlijk gezegd denk ik dat wel', zegt Janmaat lachend in het Algemeen Dagblad. 'De dokter van Oranje heeft mij een sms'je gestuurd. Maar contact met de bondscoach heb ik niet gehad.' De 24-jarige voetballer is nuchter onder zijn blessure. 'Die horen bij een loopbaan van een voetballer. Al was het lastig om te moeten toekijken.'

Ronald Koeman zag zijn sterkhouder op een perfect moment terugkeren. De media praatte Feyenoord afgelopen week een crisis aan. 'We hebben nu eenmaal een slechte start van de competitie achter de rug. Maar dat betekent niet dat meteen het hele seizoen is mislukt', reageert Janmaat gevat.

Lees meer over
Oranje Sven van Beek Van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties