Oud-Feyenoorder Loovens naar Spanje

Oud-Feyenoorder Loovens naar Spanje

Glenn Loovens mag volgend seizoen gaan proberen om spelers als David Villa, Karim Benzema en Radamel Falcao van het scoren af te houden. De Nederlandse verdediger zet zijn loopbaan voort bij Real Zaragoza, dat op de officiële website van de club melding maakt van de komst van Loovens. De tweevoudig international heeft voor twee seizoenen getekend, met een optie voor een derde jaar.

Zaragoza, dat in het afgelopen seizoen als zestiende en daardoor maar net boven de degradatiestreep eindigde in de Primera División, heeft Loovens transfervrij binnengehaald. De inmiddels 28-jarige mandekker speelde vier seizoenen in Schotland en werd daar in het afgelopen seizoen kampioen met Celtic, waar hij een aflopend contract had. Loovens zette zijn transfervrije status om in een contract bij Zaragoza.

De verdediger, die in vriendschappelijke wedstrijden tegen Japan en Oekraïne speelminuten maakte voor het Nederlands elftal, zal dinsdag al met zijn nieuwe ploeggenoten meetrainen. Om 18:30 volgt vervolgens de perspresentatie. Loovens speelde in Nederland voor Feyenoord, Excelsior en De Graafschap, voordat hij via Cardiff City bij Celtic terechtkwam.

Lees meer over
Loovens
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties