Sinterklaas op bezoek in De Kuip

Sinterklaas op bezoek in De Kuip

Sinterklaas heeft in de aanloop naar het Grote Feyenoord Sint Spektakel, dat op zaterdag 3 december plaats vindt, alvast een bezoek gebracht aan Feyenoord. De Goedheiligman was te gast in De Kuip en inspecteerde alvast het Topsportcentrum, waar het feest op 3 december plaats gaat vinden. De Sint maakte een zeer ontspannen indruk en liet weten uit te kijken naar het Grote Feyenoord Sinterklaasfeest. ‘Ik vind het elk jaar weer prachtig om bij Feyenoord mijn verjaardag te vieren’, zei Sinterklaas. ‘Ik kom daar elk jaar veel oude bekenden tegen en mag soms zelfs een balletje meetrappen.’

Naast Sinterklaas en zijn zwarte pieten, zijn tijdens het Grote Feyenoord Sint Spektakel ook onder meer Coentje, de Gebroeders Ko en de vrienden van Sesamstraat te gast. Er vinden op 3 december drie shows plaats in het Topsportcentrum, om 10.00 uur, om 13.00 uur en om 16.00 uur. Kameraadjes hebben gratis toegang tot één van de shows. Kijk voor meer informatie en voor het aanvragen van kaarten op Kameraadjes.nl.

Lees meer over
Sinterklaas
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties