Supporters Feyenoord houden collecte tegen NAC Breda

Supporters Feyenoord houden collecte tegen NAC Breda

Een groep Feyenoord-supporters gaan aanstaande zondag collecteren tijdens de competitiewedstrijd tegen NAC Breda in De Kuip. Het bestuur van de Stadionclub wil met deze actie een nieuwe impuls geven aan de jacht naar geld.

"Er is nog een kleine 200.000 nodig," laat Pim Blokland namens de Vrienden van Feyenoord weten in het AD. Dit initiatief is donderdag in een overleg tussen Blokland en de clubleiding in het leven geblazen.

De voorzitter van de Vrienden van Feyenoord onderstreepte dat de rust voorlopig weer lijkt teruggekeerd in de Kuip. "De resultaten hebben daar uiteraard enorme invloed op gehad. We winnen weer wedstrijden. We spelen weer ergens voor. Die achtste plaats is haalbaar, dat gevoel leeft heel erg sterk in de Kuip."

Feyenoord speelt tegen NAC komende zondag met een aangepast shirt, waarop het logo van de Vrienden van Feyenoord staat afgebeeld. Deze zullen na afloop worden geveild. De opbrengst komt ten goede aan het geldinzamelingsproject.

Lees meer over
collecte
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties