'De Vrij staat open voor terugkeer bij Feyenoord'

'De Vrij staat open voor terugkeer bij Feyenoord'

Stefan de Vrij won onlangs met Internazionale de landstitel van Italië en heeft daarmee sinds zijn vertrek bij Feyenoord een behoorlijke prijzenkast opgebouwd. De verdediger won vier keer de Italiaanse supercup, twee keer de beker en twee keer de Serie A. Nu kijkt de oud-Feyenoorder mogelijk naar een nieuwe stap in zijn carrière en is een terugkeer niet uitgesloten.

Ook vorige zomer werd De Vrij al gelinkt aan een terugkeer naar Feyenoord, maar volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport staat hij er, in tegenstelling tot vorig seizoen, nu wel voor open. De 32-jarige verdediger heeft nog een contract tot medio 2025 bij Inter Milan en kon dit seizoen rekenen op een behoorlijk aantal basisplaatsen. Het bestuur in Rotterdam zal naar verwachting dus wel een vergoeding moeten betalen.

Volgens het Italiaanse medium zou Feyenoord haar oud-speler 'met open armen op hem wachten', maar is er nog geen officieel contact gelegd. Nadat De Vrij vijf jaar in het eerste elftal had gespeeld, vertrok hij in 2014 voor ongeveer zeven miljoen euro naar Lazio Roma. In 2018 maakte hij vervolgens de overstap naar Milaan, om daar tot dusver 236 keer in actie te komen.

De Vrij doorliep de hele jeugdopleiding en droeg in totaal 151 keer het shirt van Feyenoord, maar wist nog geen prijzen te winnen. Wellicht dat dit voor hem een reden is om terug te keren naar zijn jeugdliefde.

Feyenoord moet proberen om De Vrij terug te halen
Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties