Oranje start eerste training in Zuid-Afrika

Oranje start eerste training in Zuid-Afrika

De selectie van het Nederlands elftal is maandag vlak voor het middaguur begonnen aan de eerste training in Zuid-Afrika. De sessie vindt plaats om het complex van de Wits University, in een buitenwijk van Johannesburg. Als bekend ontbreekt Arjen Robben. De aanvaller wordt eerst nog in Rotterdam behandeld aan een hamstringblessure, die hij zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Hongarije opliep. Hoewel het winter is in Johannesburg, staat Oranje onder de brandende zon bij een temperatuur van 23 graden op het veld.

De training is niet toegankelijk voor publiek. Later in de week opent de KNVB nog wel de poorten voor de fans. Wel is de belangstelling van de internationale media bij het eerste optreden van de Nederlandse selectie in Zuid-Afrika bijzonder groot. Nederland speelt de eerste wedstrijd op het WK op 14 juni. Tegenstander is Denemarken. Het duel vindt plaats in Johannesburg.

Lees meer over
Oranje Robben
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties