Jaaroverzicht 2020 (4): Wisselvallige resultaten en Slot-soap

Jaaroverzicht 2020 (4): Wisselvallige resultaten en Slot-soap

Het bizarre jaar 2020 zit er bijna op en dus is het tijd om terug te blikken. In dit laatste deel van het vierdelige jaaroverzicht van FR12.nl komen de maanden oktober, november en december aan bod. Daarin onder meer wisselvallige resultaten, veel blessures, een teleurstellende Europese campagne, het aangekondigde afscheid van Dick Advocaat en de Arne Slot-soap.

Oktober

2 | Feyenoord loot CSKA Moskou, Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC
Feyenoord gaat het in de groepsfase van de Europa League opnemen tegen CSKA Moskou (Rusland), Dinamo Zagreb (Kroatië) en Wolfsberger AC (Oostenrijk). Die vier clubs vormen samen groep K van het toernooi. Dat heeft de loting bepaald.

2 | Advocaat wil versterking: "Ze zitten niet echt op mijn lijn"
Dick Advocaat benadrukt op de persconferentie nog maar eens dat hij graag nog een versterking zou zien bij Feyenoord. Nu Nicolai Jørgensen opnieuw geblesseerd is geraakt, is Robert Bozeník de enige optie die de trainer nog heeft in de spits. Hij weet echter ook dat het geld er niet is om de transfermarkt op te gaan.

2 | Burger op huurbasis naar Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam neemt Wouter Burger op huurbasis over van Feyenoord. De 19-jarige middenvelder zal maandag aansluiten bij de A-selectie van trainer Henk Fraser en speelt de rest van het seizoen in het rood-wit gestreept.

4 | Feyenoord neemt na rust grote afstand van Willem II
Feyenoord heeft in Tilburg na rust afstand genomen van Willem II. De Rotterdammers kwamen vroeg in de wedstrijd op achterstand door een goal van Pavlidis, maar wisten dat vervolgens om te buigen. Ridgeciano Haps zette de Rotterdammers nog voor rust op 1-1. Na de pauze bepaalden Bryan Linssen en Steven Berghuis (2) de eindstand namens een oppermachtig Feyenoord.

6 | Herman van der Graaff (77) overleden
Feyenoord heeft het trieste bericht ontvangen dat Herman van der Graaff dinsdag na een kort ziekbed is overleden. Hij is 77 jaar geworden. Van der Graaff was maar liefst vijftig jaar in diverse functies verbonden aan Feyenoord en Feyenoord Academy. Met het overlijden van Herman van der Graaff verliezen Sportclub Feyenoord en Feyenoord Rotterdam meer dan een voetbalman pur sang.

6 | 'Feyenoord klaar op de transfermarkt'
De supporters van Feyenoord hoeven vandaag niet meer te rekenen op versterkingen. Dit meldt Technisch directeur Frank Arnesen in gesprek met Voetbal International. De Deen is duidelijk: ''Er gaat niets meer gebeuren bij Feyenoord.'' De eventuele komst van Joshua Zirkzee is hiermee dan ook uitgesloten.

7 | 'Go Ahead Eagles grijpt op slotdag naast Vente'
De kans dat Dylan Vente Feyenoord zou verlaten voor een andere club was vanwege zijn salaris al vrij klein, maar de spits blijft nu definitief bij de Rotterdammers: een transfer naar Go Ahead Eagles ketste dankzij die salariseisen van Vente af. Tot de volgende transferwindow, over pakweg 2,5e maand, gaat Vente zich richten op een plek in de Feyenoord Onder 21.

11 | Terugblik op de transferzomer met Feyenoord Transfermarkt
Sinds afgelopen dinsdag zit voor Feyenoord de transferzomer erop. De club haalde enkele versterkingen naar Rotterdam en raakte op Crysencio Summerville en enkele transfervrije en gehuurde spelers na niemand kwijt. Na het verstrijken van de deadline maakte FR12 samen met de goed ingevoerde Twitteraar Feyenoord Transfermarkt (@FeyenoordTM), die in dit artikel op eigen verzoek Joris zal worden genoemd, de balans op.

12 | "Als je Berghuis nu niet opstelt, maak je jezelf volstrekt belachelijk"
Na een doelpuntloos gelijkspel tegen Bosnië-Herzegovina in zijn officiële debuutwedstrijd kreeg bondscoach Frank de Boer direct veel kritiek te verduren. Het meest gehoorde commentaar is waarom Feyenoorder Steven Berghuis niet in de basis begon. Ook bij de NOS Voetbalpodcast vragen ze zich dit af.

15 | Academy-talent Milambo (15) tekent bij Feyenoord
Jeugdspeler Antoni Milambo (15) heeft vandaag zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. De getalenteerde aanvallende middenvelder heeft een driejarige overeenkomst getekend bij Feyenoord.

18 | Feyenoord loopt opnieuw puntverlies op tegen stug Sparta
Feyenoord is tegen Sparta voor de tweede keer dit seizoen tegen puntverlies aangelopen. Net als vorig jaar kreeg de ploeg het in eigen huis niet voor elkaar om de stadgenoot te verslaan. Ridgeciano Haps zorgde voor rust voor de enige Feyenoord-goal, maar een penalty van Lennart Thy in de tweede helft bepaalde de eindstand op 1-1.

18 | Fer vier tot zes weken langs de kant met hamstringblessure
Feyenoord zal vier tot zes weken niet kunnen beschikken over Leroy Fer. Dat vertelt Dick Advocaat zondagmiddag op de persconferentie na Feyenoord - Sparta. De middenvelder viel tijdens dat duel uit met een hamstringblessure.

Jaaroverzicht 2020 (4): Wisselvallige resultaten en Slot-soap

19 | Arnesen over Feyenoord Onder 21: "Het is een absurde situatie"
Feyenoord Onder 21 is wisselvallig aan het seizoen begonnen, maar hoopt over twee seizoenen uit te komen in de Keuken Kampioen Divisie. De komende maand is het elftal vanwege de coronamaatregelen echter niet eens in staat om gezamenlijk te trainen, behalve dan in groepen van vier mensen tegelijk. Frank Arnesen had contact met de technisch directeur van de KNVB.

22 | Feyenoord ondanks grote kansen niet langs Dinamo Zagreb
Feyenoord is de groepsfase van de Europa League begonnen met een 0-0 gelijkspel tegen Dinamo Zagreb. De Rotterdammers kregen genoeg kansen - waaronder een strafschop - maar slaagden er niet in om de openingstreffer te maken. Het laatste kwartier speelde de ploeg van Dick Advocaat met tien man, nadat Marcos Senesi zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg.

24 | Bozeník: "Ik voel me goed, de operatie is prima verlopen"
Róbert Boženík is afgelopen week succesvol geopereerd aan zijn voet. De spits van Feyenoord heeft een schroef in zijn voet laten plaatsen en die blijft daar ook de rest van zijn leven zitten. Boženík heeft ongeveer twee maanden nodig om weer terug te kunnen keren bij de groep.

25 | Feyenoord tegen RKC weer niet verder dan een gelijkspel
Feyenoord heeft op bezoek bij RKC Waalwijk voor de derde keer op rij gelijk gespeeld. Tot twee keer toe kwam de thuisploeg op voorsprong, maar gelijkmakers van Nicolai Jørgensen en Ridgeciano Haps bepaalden de eindstand op 2-2. Bij Feyenoord vielen João Teixeira en doelpuntenmaker Jørgensen geblesseerd uit.

Jaaroverzicht 2020 (4): Wisselvallige resultaten en Slot-soap

26 | Jørgensen kampt weer met zelfde liesblessure
Trainer Dick Advocaat zag in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk twee spelers geblesseerd uitvallen. João Teixeira greep na 35 minuten naar zijn hamstring en werd vervangen door Nicolai Jørgensen, die een half uur later zelf ook geblesseerd het veld moest verlaten. Het zou kunnen dat Feyenoord de spits opnieuw enkele weken moet missen; de blessure van de Portugees leek wellicht erger dan het is.

29 | Matig Feyenoord verliest door hattrick scheidsrechter
Feyenoord heeft opnieuw kennis gemaakt met een scheidsrechter die niet geschikt is voor fluiten op topniveau. Na Clément Turpin kreeg Feyenoord nu te maken met zijn Servische tweelingbroer, Srdjan Jovanović, die er in slaagde om drie strafschoppen te geven aan Wolfsberger AC en de Rotterdammers een zuivere strafschop te onthouden.

Jaaroverzicht 2020 (4): Wisselvallige resultaten en Slot-soap

November

1 | Invaller Bannis kopt Feyenoord naar late zege in Emmen
Feyenoord heeft in de absolute slotfase weten te winnen van FC Emmen. Naoufal Bannis kopte in de allerlaatste minuut van de blessuretijd de beslissende 2-3 binnen. Diemers (penalty) en Toornstra maakten in de eerste helft de andere goals. Feyenoord zag aanvoerder Steven Berghuis geblesseerd uitvallen.

2 | Feyenoord bevestigt: talent Kleijn tekent driejarig contract
Feyenoord heeft er een contractspeler bij. De 15-jarige Mike Kleijn, speler van Feyenoord Onder 18, heeft maandag zijn handtekening gezet onder een driejarig verbintenis met de Rotterdamse voetbalclub.

4 | Advocaat haalt ook Dylan Vente bij de selectie
Dick Advocaat gaat ook Dylan Vente opnieuw de kans geven bij het eerste van Feyenoord. De spits sluit aan bij de selectie en traint de komende periode mee op 1908.

5 | Feyenoord boekt tegen CSKA eerste Europa League-zege
Feyenoord heeft de eerste overwinning in de Europa League te pakken. In de Kuip werd CSKA Moskou met 3-1 verslagen. Na zo'n uur zonder doelpunten zorgden Ridgeciano Haps, Orkun Kökcü en Lutsharel Geertruida binnen tien minuten tijd voor een 3-0 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van Marcos Senesi zat een clean sheet van Justin Bijlow in de weg.

7 | Bijlow alsnog opgeroepen voor Oranje
Bondscoach Frank de Boer heeft Justin Bijlow alsnog opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal voor de oefeninterland tegen Spanje en de UEFA Nations League-duels met Bosnië-Herzegovina en Polen. Het is de eerste keer dat de Feyenoorder bij de selectie zit.

8 | Geertruida en Berghuis helpen Feyenoord langs Groningen
Feyenoord heeft de laatste wedstrijd voor de interlandbreak met een zakelijke overwinning afgesloten. FC Groningen werd in De Kuip met 2-0 verslagen. Een rake kopbal van Lutsharel Geertruida en een benutte strafschop van Steven Berghuis zorgden voor de overwinning, waar Mark Diemers eerder een doelpunt door de VAR afgekeurd zag worden.

8 | Bijlow moet afhaken voor Nederlands elftal
Justin Bijlow moest vlak voor de aftrap van de wedstrijd tegen FC Groningen geblesseerd afhaken. Dick Advocaat vertelt na afloop dat zijn blessure meevalt, maar dat hij niet mee zal kunnen naar het Nederlands elftal.

12 | Contract Luis Sinisterra verlengd tot 2023
Feyenoord heeft de optie van twee seizoenen in het contract van Luis Sinisterra gelicht. De huidige verbintenis van de 21-jarige aanvaller wordt daarmee verlengd tot 2023.

12 | Feyenoord scoort niet in oefenduel tegen ADO Den Haag
Feyenoord en ADO Den Haag hebben vanmiddag tegen elkaar geoefend. De Rotterdammers speelden met 0-0 gelijk in De Kuip tegen de Haagse club. Bij de tegenstander zat trainer Ruud Brood voor het eerst op de bank.

13 | Feyenoord in volgende fase onderzoek naar investering
Feyenoord heeft investeringsbank Lazard aangesteld om het proces omtrent het aantrekken van een financiële injectie in de vorm van extern kapitaal voor te bereiden en te begeleiden. De club maakt dit vandaag bekend in navolging van eerdere berichtgeving aangaande dit proces.

13 | Bijlow komt dit kalenderjaar niet meer in actie
Justin Bijlow zal naar verwachting dit kalenderjaar niet meer in actie komen. De doelman (22) kampt met een voetblessure, die hem vorige week al aan de kant hield in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

15 | Berghuis belangrijk voor Oranje met assist
Steven Berghuis was zondagavond belangrijk voor Oranje. De aanvoerder van Feyenoord begon in de basis en mede door zijn inbreng werd Bosnië-Herzegovina met 3-1 verslagen. Frank de Boer heeft hiermee zijn eerste overwinning binnen als bondscoach van het Nederlands Elftal en doet goede zaken in de Nations League.

Jaaroverzicht 2020 (4): Wisselvallige resultaten en Slot-soap

17 | Bannis tekent contract: "Altijd in mezelf blijven geloven"
Naoufal Bannis (18) heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2023 bindt aan Feyenoord. Aansluitend blikte de talentvolle spits vol vertrouwen vooruit naar de toekomst.

18 | Voormalig keeperstrainer Pim Doesburg (77) overleden
Voormalig Feyenoord-keeperstrainer Pim Doesburg is op 77-jarige leeftijd overleden. De Rotterdammer was van 1989 tot en met 2007 keeperstrainer in De Kuip. Later was hij ook nog werkzaam op Varkenoord. Hij kreeg bij Feyenoord onder meer te maken met doelmannen als Joop Hiele, Ed de Goeij, Jerzy Dudek, Edwin Zoetebier en Patrick Lodewijks.

18 | Supporters starten spandoekenactie: "Samen krijgen we het stadion vol"
Voorlopig zal De Kuip leegblijven, maar FSV De Feijenoorder, FRFC1908, De Noordzijde en Cabraz Felis, hebben een manier gevonden om toch nog enige sfeer in het stadion te krijgen: in samenwerking met de supporters willen zij elk stoeltje van De Kuip bedekken met spandoeken vol aanmoedigingen voor Feyenoord.

18 | Supporters steunen Jørgensen met fraaie actie
Nicolai Jørgensen is in het verleden enorm belangrijk geweest voor Feyenoord. Mede door zijn goals werd de Rotterdamse club in het seizoen 2016/2017 kampioen van Nederland. Sindsdien is het mede door blessures en privéproblemen bergafwaarts gegaan met zijn doelpuntenproductie.

18 | Berghuis bezorgt Oranje overwinning met assist
Het Nederlands Elftal heeft de uitwedstrijd voor de UEFA Nations League gewonnen. Steven Berghuis begon op de bank en kwam tijdens een 1-0 achterstand het veld in. Dankzij een benutte strafschop van Memphis Depay en een doelpunt van oud-Feyenoorder Georginio Wijnaldum uit een hoekschop van Berghuis werd er met 1-2 gewonnen.

19 | Haps enkele weken niet beschikbaar
Ridgeciano Haps is de komende wedstrijden niet inzetbaar voor Feyenoord. De linksback trainde de afgelopen dagen om medische redenen al niet mee met de groep en zal naar verwachting zeker enkele weken niet beschikbaar zijn voor het team van Dick Advocaat.

19 | Sven Zitman tekent contract tot einde seizoen
Feyenoord heeft een overeenkomst gesloten met Sven Zitman. De 18-jarige middenvelder tekende gisteren, onder toeziend oog van zijn naaste familie, op Varkenoord een contract tot medio 2021.

21 | Feyenoord 'vrijgeloot' in TOTO KNVB Beker
Feyenoord is vrijgeloot voor de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers stromen pas in de achtste finales, die begin 2021 worden gespeeld, in.

22 | Tienkoppig Feyenoord knokt zich naar zege in Sittard
Feyenoord heeft een lastige uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard met 1-3 weten te winnen. Met tien man werd een vroege achterstand weggepoetst door een wereldgoal van Marcos Senesi en twee strafschoppen van Steven Berghuis. Orkun Kökcü kon na een rode kaart al na twaalf minuten gaan douchen.

24 | Arnesen in gesprek met Senesi: "Binnenkort praten we verder"
Technisch directeur Frank Arnesen laat weten in gesprek te zijn met Marcos Senesi. De Argentijn heeft nog een contract tot 2023 en Feyenoord hoopt zijn verbintenis te verlengen. De Rotterdammers willen vooral Senesi belonen voor zijn goede ontwikkeling bij de stadionclub.

26 | Feyenoord pakt punt in Moskou na weer een rode kaart
Feyenoord heeft een punt overgehouden aan het uitduel in Moskou. Bij vlagen leek er meer in te zitten voor de Rotterdammers, maar na een rode kaart voor Nicolai Jørgensen probeerde de ploeg vooral het punt te verdedigen. Dat lukte, het bleef 0-0.

29 | Geertruida redt punt voor zwak Feyenoord tegen Utrecht
Feyenoord heeft in een erg slechte wedstrijd een punt gepakt tegen FC Utrecht. De Rotterdammers kwamen vroeg in de tweede helft op achterstand, maar werden op gelijke hoogte gebracht door Lutsharel Geertruida. De wedstrijd eindigde in 1-1.

December

1 | Dick Advocaat stopt einde seizoen
Dick Advocaat heeft de clubleiding laten weten einde van het jaar definitief te stoppen bij Feyenoord. De oefenmeester besloot dit nu al kenbaar te maken, om de club zo ruim de tijd te geven in alle rust te zoeken naar een opvolger en om een einde te maken aan speculaties aangaande zijn toekomst.

3 | Machteloos Feyenoord onderuit tegen Dinamo Zagreb
Feyenoord is er donderdagavond niet in geslaagd een goede uitgangspositie neer te zetten in de Europa League. In eigen huis werd er met 0-2 verloren van Dinamo Zagreb. Daarbij zagen de Rotterdammers met Bryan Linssen en Uros Spajic ook nog eens opnieuw twee spelers geblesseerd uitvallen.

4 | 'Feyenoord in gesprek met Arne Slot'
Arne Slot moet de nieuwe trainer van Feyenoord gaan worden. De Rotterdammers zijn in gesprek met de huidige trainer van AZ. Technisch directeur Frank Arnesen wil aankomende zomer flink renoveren en Slot past in het profiel.

5 | AZ stuurt Arne Slot per direct weg
AZ heeft trainer Arne Slot per direct uit zijn functie ontheven. De trainer zit zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen al niet meer op de bank bij de Alkmaarders. De trainer is nu per direct beschikbaar voor Feyenoord.

6 | Feyenoord komt niet tot scoren tegen tienkoppig Heracles
Feyenoord heeft in eigen huis niet weten te winnen van Heracles. Ook toen de bezoekers met tien man kwamen te staan, slaagden de Rotterdammers er niet in tot scoren te komen. Zo speelde Feyenoord voor de tweede keer op rij gelijk in de Eredivisie.

7 | Hall verlengt contract bij Feyenoord tot 2024
Denzel Hall heeft vandaag een nieuw contract getekend bij Feyenoord. De 19-jarige verdediger van Feyenoord Onder 21 had een contract bij de stadionclub tot medio volgend jaar en blijft nu drie jaar langer, tot medio 2024.

9 | Advocaat: "Fer en Sinisterra kunnen allebei invallen"
Dick Advocaat heeft woensdagavond vooruitgeblikt op het belangrijke duel tegen Wolfsberger AC. Feyenoord moet winnen tegen de Oostenrijkers om Europees te overwinteren. De trainer gaat in op het thuisduel tegen de Oostenrijkers en ook over de scheidsrechter van morgen.

10 | Feyenoord faalt in Oostenrijk en is uitgeschakeld in Europa
Feyenoord is donderdagavond uitgeschakeld in de Europa League. Een overwinning op Wolfsberger AC was nodig voor plaatsing voor de knock-outfase, maar in Oostenrijk werd met 1-0 verloren. De Rotterdammers konden in een slechte wedstrijd absoluut geen vuist maken tegen een eveneens zwakke thuisploeg.

Jaaroverzicht 2020 (4): Wisselvallige resultaten en Slot-soap

11 | Advocaat denkt niet aan stoppen: "Dat gevoel heb ik niet"
Het zijn momenteel zware tijden voor elke Feyenoorder. De Rotterdammers spelen dramatisch voetbal en er zit geen enkele progressie in het spel. Tegen Wolfsberger AC zat er geen tempo in het spel, werd er amper strijd geleverd en regende het persoonlijke fouten. Dick Advocaat heeft er vertrouwen in dat hij in staat is om het om te draaien.

13 | Feyenoord herpakt zich met zege bij VVV
Feyenoord is er in Venlo eindelijk weer in geslaagd te scoren en te winnen. Het duurde even voor de Rotterdammers het net wisten te vinden, maar in tien sterke minuten in de tweede helft wist de ploeg de ban te breken. Jens Toornstra (2) en Steven Berghuis waren de doelpuntenmakers.

15 | Arne Slot volgend seizoen officieel nieuwe hoofdtrainer
Arne Slot en Feyenoord hebben een akkoord bereikt over een contract dat de trainer met ingang van 1 juli 2021 voor de duur van twee seizoenen bindt aan de club, waarbij Feyenoord de optie heeft om het contract met nog 1 jaar te verlengen tot 1 juli 2024.

Jaaroverzicht 2020 (4): Wisselvallige resultaten en Slot-soap

19 | Feyenoord loot Heracles Almelo in TOTO KNVB Beker
De loting voor de achtste finales van de TOTO KNVB Beker heeft zaterdagavond plaatsgevonden. Feyenoord treft Heracles Almelo in het toernooi. De Rotterdammers spelen een thuiswedstrijd. De bekerwedstrijden worden in de derde week van januari gespeeld.

20 | Feyenoord mist kansen op gelijkmaker tegen Vitesse
Dick Advocaat is niet langer ongeslagen als trainer van Feyenoord. Zijn ploeg verloor zondagmiddag met 1-0 op bezoek bij Vitesse. Kansen op de gelijkmaker waren er meer dan voldoende, maar de bal wilde er niet in. De Rotterdammers zakken daarmee naar de vierde plaats en raken het zicht op de bovenste plekken kwijt.

23 | Linssen breekt de ban met hattrick tegen Heerenveen
Feyenoord heeft tegen sc Heerenveen eindelijk weer het net gevonden en zo met 3-0 gewonnen. Uitgerekend Bryan Linssen, dit seizoen veel bekritiseerd om zijn gebrek aan doelpunten, was goed voor drie treffers. Feyenoord profiteert daarmee van het puntenverlies van Vitesse en Ajax en sluit als nummer drie het kalenderjaar af.

23 | Berghuis richt zich tot Legioen: "We hopen jullie snel te zien"
Aan het einde van zijn interview met FOX Sports na de wedstrijd tegen sc Heerenveen had Berghuis nog een boodschap voor de supporters thuis. "Ik wil nog één ding zeggen aan de voetbalfans thuis", begon hij. "Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar, ook namens Feyenoord."

24 | Talenten Jansen en Troost tekenen bij
Feyenoord heeft een contractuele dubbelslag geslagen op keepersgebied. Doelmannen Thijs Jansen en Tein Troost verlengen allebei hun contract bij de Rotterdamse voetbalclub. De twee sluitposten van Feyenoord Onder 21 blijven daardoor tot medio 2023 verbonden aan Feyenoord.

27 | Koevermans: "Dit traject loopt nog wel richting de zomer"
Feyenoord is achter de schermen druk bezig met de komst van eventuele investeerders. De plannen van de Rotterdammers waren de laatste maanden in diverse media te lezen. Algemeen directeur Mark Koevermans heeft een uitgebreide toelichting gegeven over de huidige stand van zaken rondom de mogelijke geldschieters.

28 | AD en FeyenoordTM bevestigen naderende komst Pratto
Lucas Pratto is inderdaad op weg naar Feyenoord. Dat schrijft Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, op Twitter. Eerder werd vanuit Argentinie al melding gemaakt over de naderende huurtransfer.

Jaaroverzicht 2020 (4): Wisselvallige resultaten en Slot-soap

29 | 'Feyenoord na de jaarwisseling weer in gesprek met Senesi'
Feyenoord heeft eind november de wens uitgesproken om Marcos Senesi langer te binden. De 23-jarige verdediger maakt een prima ontwikkeling door en is momenteel een van de sterkhouders in de ploeg van Dick Advocaat. De Rotterdammers willen de Argentijn dan ook financieel belonen en zijn contract openbreken.

Lees meer over
De Kuip Willem II Steven Berghuis Ridgeciano Haps Jens Toornstra Dylan Vente Luis Sinisterra Justin Bijlow Vitesse FC Utrecht ajax FC Groningen sc Heerenveen ADO Den haag Fortuna Sittard Dick Advocaat Lutsharel Geertruida Crysencio Summerville Denzel Hall Naoufal Bannis Leroy Fer Bryan Linssen Marcos Senesi Frank Arnesen Mark Diemers João Teixeira Uros Spajic Wouter Burger
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties