Jørgensen kampt weer met zelfde liesblessure

maandag 26 oktober 2020 09:35 43.130 keer bekeken 258 reacties Pro Shots

Trainer Dick Advocaat zag in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk twee spelers geblesseerd uitvallen. João Teixeira greep na 35 minuten naar zijn hamstring en werd vervangen door Nicolai Jørgensen, die een half uur later zelf ook geblesseerd het veld moest verlaten. Het zou kunnen dat Feyenoord de spits opnieuw enkele weken moet missen; de blessure van de Portugees leek wellicht erger dan het is.

Clubwatcher Mikos Gouka sprak na de wedstrijd met Advocaat over de blessuregevallen. Hij meldt op Twitter dat Jørgensen kampt met dezelfde liesblessure die hem eerder ook al enkele weken aan de kant hield. Teixeira voelde inderdaad iets aan zijn hamstring, maar werd vooral uit voorzorg gewisseld. Ook Bryan Linssen en Bart Nieuwkoop, die na één helft spelen al in de kleedkamer achterbleven, werden uit voorzorg gewisseld. Dat had te maken met vermoeidheid door het dubbele programma van de Rotterdammers, zo gaf Advocaat gisteren al aan tegenover FOX Sports.

De ziekenboeg lijkt maar niet leeg te raken bij Feyenoord. Waar Eric Botteghin, Tyrell Malacia en Christian Conteh inmiddels weer teruggekeerd zijn in de wedstrijdselectie, stond daar tegenover dat Leroy Fer, Robert Bozeník en nu dus weer Nicolai Jørgensen geblesseerd uitvielen. Ook Luis Sinisterra en Sven van Beek zijn nog altijd niet inzetbaar. 

Gerelateerd nieuws
258 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 122 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75484 leden - Op dit moment zijn 1992 mensen actief, waarvan 441 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved