Advocaat haalt ook Dylan Vente bij de selectie

Advocaat haalt ook Dylan Vente bij de selectie

Dick Advocaat gaat ook Dylan Vente opnieuw de kans geven bij het eerste van Feyenoord. De spits sluit aan bij de selectie en traint de komende periode mee op 1908.

Dit meldt RTV Rijnmond. Naoufal Bannis werd door de blessures van Nicolai Jørgensen en Róbert Boženík eerder al bij de selectie gehaald en nu dus ook Vente. De 21-jarige spits is weer fit en kan daardoor aansluiten. Advocaat heeft dus een extra optie in de punt van de aanval.

In aanloop naar het duel tegen CSKA Moskou wil Advocaat nog niet aangeven wie er in de spits gaat spelen. ''Daar ben ik wel uit, ja. Over Bannis hoef ik niet na te denken: ik vind het te vroeg voor hem. Ik wil niet interessant doen, maar dat heeft te maken met dat de spelersgroep het ook nog niet weet.''

Advocaat beschikt nu over vier opties. ''Vente, Linssen, Bannis en we kunnen eventueel ook met Narsingh spelen, maar dat zijn niet echt uitgesproken spitsen'', vertelt de trainer in gesprek met Feyenoord TV.

Lees meer over
Dylan Vente Dick Advocaat Naoufal Bannis Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties