Advocaat haalt ook Dylan Vente bij de selectie

woensdag 4 november 2020 11:37 62.705 keer bekeken 234 reacties Pro Shots

Dick Advocaat gaat ook Dylan Vente opnieuw de kans geven bij het eerste van Feyenoord. De spits sluit aan bij de selectie en traint de komende periode mee op 1908.

Dit meldt RTV Rijnmond. Naoufal Bannis werd door de blessures van Nicolai Jørgensen en Róbert Boženík eerder al bij de selectie gehaald en nu dus ook Vente. De 21-jarige spits is weer fit en kan daardoor aansluiten. Advocaat heeft dus een extra optie in de punt van de aanval.

In aanloop naar het duel tegen CSKA Moskou wil Advocaat nog niet aangeven wie er in de spits gaat spelen. ''Daar ben ik wel uit, ja. Over Bannis hoef ik niet na te denken: ik vind het te vroeg voor hem. Ik wil niet interessant doen, maar dat heeft te maken met dat de spelersgroep het ook nog niet weet.''

Advocaat beschikt nu over vier opties. ''Vente, Linssen, Bannis en we kunnen eventueel ook met Narsingh spelen, maar dat zijn niet echt uitgesproken spitsen'', vertelt de trainer in gesprek met Feyenoord TV.

Gerelateerd nieuws
234 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 131 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 297 mensen actief, waarvan 125 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved