Advocaat: ''Fer en Sinisterra kunnen allebei invallen''

Advocaat: ''Fer en Sinisterra kunnen allebei invallen''

Dick Advocaat heeft woensdagavond vooruitgeblikt op het belangrijke duel van morgen. Feyenoord neemt het op tegen Wolfsberger AC en moet winnen om Europees te overwinteren. De trainer gaat in op het thuisduel tegen de Oostenrijkers en ook over de scheidsrechter van morgen.

Advocaat krijgt de vraag of er revanchegevoelens leven na de thuiswedstrijd tegen Wolfsberger AC. ''Dan had dezelfde scheidsrechter moeten komen. Die was die avond niet in zijn beste vorm. We moeten vooral naar onszelf kijken en dat is bepalend. We hebben morgenavond ook weer een scheidsrechter die in veertien wedstrijden 53 gele kaarten heeft gegeven, maar staat wel bekend als een goede scheidsrechter moet ik er bij zeggen. Daar hou ik me dus maar aan vast.''

De trainer wil verder niet meer terugkijken naar de ruime nederlaag in De Kuip. ''Als jij binnen twaalf minuten in een Europese wedstrijd met 2-0 achterstaat dan is het heel moeilijk om terug te komen. Tegen een ploeg die heel agressief speelt en als dat dan ook nog toegelaten wordt speel je een moeilijke wedstrijd. Tweede helft hadden we een fase waarin we terugkwamen en eigenlijk twee doelpunten moeten maken. Daarna is het 1-3 en dan moet je als voetballer heel sterk zijn om dat te overbruggen.''

Advocaat: ''Fer en Sinisterra kunnen allebei invallen''

''Fer en Sinisterra kunnen allebei invallen. De een wat langer dan de ander'', vertelt Advocaat, die niet uitgebreid wil praten over de blessures bij Feyenoord. ''We nemen echt niet alle risico’s met die jongens. Ook Linssen kan in principe weer starten.'' De aftrap is morgen om 21:00 uur en is live te bekijken op FOX Sports en RTL7.

Lees meer over
De Kuip Luis Sinisterra Dick Advocaat Leroy Fer Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties