Arnesen over Feyenoord Onder 21: ''Het is een absurde situatie''

Arnesen over Feyenoord Onder 21: ''Het is een absurde situatie''

Feyenoord Onder 21 is wisselvallig aan het seizoen begonnen, maar hoopt over twee seizoenen uit te komen in de Keuken Kampioen Divisie. De komende maand is het elftal vanwege de coronamaatregelen echter niet eens in staat om gezamenlijk te trainen, behalve dan in groepen van vier mensen tegelijk. Frank Arnesen had afgelopen vrijdag contact met de technisch directeur van de KNVB.

"We hebben verzocht of we volledig afgezonderd van anderen, op een complex dat verder hermetisch is afgesloten, mochten trainen, want het is een rare situatie. De topclubs Ajax, PSV en AZ kunnen wel alles doen met hun talenten, wij dus niet. We hebben te maken met fullprofs. Ik heb gevraagd of het niet mogelijk is om als professionals te kunnen trainen”, aldus de technisch directeur in De Telegraaf.

Dat zette echter geen zoden aan de dijk. "Er is geen uitzondering mogelijk. Het is niet eens de KNVB die het verbiedt. De bond heeft het namelijk voorgelegd bij de GGD, maar die stelt dat er geen uitzonderingen kunnen worden gemaakt. Alleen de genoemde categorieën mogen trainen en spelen.” De problemen blijven zich wat dat betreft maar opstapelen. "In de competitie van het team zitten in totaal acht ploegen. Sommigen hebben al zes wedstrijden gespeeld en Feyenoord Onder 21 pas drie! Het is een absurde situatie. In januari komt een kampioenspoule, maar zo kan het team van Feyenoord niet eens de wedstrijden meer inhalen. We liggen een maand stil nu.”

Lees meer over
PSV ajax Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties