Supporters starten spandoekenactie: ''Samen krijgen we het stadion vol''

Supporters starten spandoekenactie: ''Samen krijgen we het stadion vol''

Voorlopig zal De Kuip leegblijven, maar FSV De Feijenoorder, FRFC1908, De Noordzijde en Cabraz Felis, hebben een manier gevonden om toch nog enige sfeer in het stadion te krijgen: in samenwerking met de supporters willen zij elk stoeltje van De Kuip bedekken met spandoeken vol aanmoedigingen voor Feyenoord.

In totaal gaat het om 47.212 Kuipstoeltjes. Elke supporter kan de actie vanaf €5,- ondersteunen, dat zijn de kosten per stoel. Het spandoek kan dus zo groot worden als de supporters willen. De opbrengsten zullen verdeeld worden onder de club, een toekomstige grote sfeeractie en materiaal voor de spandoeken.

Geïnteresseerden kunnen zich via www.defeijenoorder.nl/actie aanmelden en kiezen welk aantal stoelen zij bedekt willen zien met hun spandoek, welke tekst ze op dat spandoek willen en gelijk betalen. Het is ook mogelijk om als bedrijf deel te nemen aan de actie. Hiervoor moet contact worden opgenomen met FSV De Feijenoorder via info@defeijenoorder.nl.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties