Supporters starten spandoekenactie: ''Samen krijgen we het stadion vol''

woensdag 18 november 2020 17:00 55.260 keer bekeken 157 reacties Pro Shots

Voorlopig zal De Kuip leegblijven, maar FSV De Feijenoorder, FRFC1908, De Noordzijde en Cabraz Felis, hebben een manier gevonden om toch nog enige sfeer in het stadion te krijgen: in samenwerking met de supporters willen zij elk stoeltje van De Kuip bedekken met spandoeken vol aanmoedigingen voor Feyenoord.

In totaal gaat het om 47.212 Kuipstoeltjes. Elke supporter kan de actie vanaf €5,- ondersteunen, dat zijn de kosten per stoel. Het spandoek kan dus zo groot worden als de supporters willen. De opbrengsten zullen verdeeld worden onder de club, een toekomstige grote sfeeractie en materiaal voor de spandoeken.

Geïnteresseerden kunnen zich via www.defeijenoorder.nl/actie aanmelden en kiezen welk aantal stoelen zij bedekt willen zien met hun spandoek, welke tekst ze op dat spandoek willen en gelijk betalen. Het is ook mogelijk om als bedrijf deel te nemen aan de actie. Hiervoor moet contact worden opgenomen met FSV De Feijenoorder via info@defeijenoorder.nl.

Gerelateerd nieuws
157 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75484 leden - Op dit moment zijn 2294 mensen actief, waarvan 537 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved