Update | 'Feyenoord klaar op de transfermarkt'

Update | 'Feyenoord klaar op de transfermarkt'

Er lijkt iets te gaan gebeuren rondom Bayern München-talent Joshua Zirkzee. Verschillende Twitteraars is opgevallen dat de aanvaller niet meer op de website van zijn werkgever op de selectiepagina staat. Zirkzee mag op huurbasis vertrekken bij de Duitse club en werd al veelvuldig gelinkt aan Feyenoord.

Update 22:11 | Wilfred Genee laat weten in Veronica Inside dat Zirkzee waarschijnlijk niet naar Feyenoord komt. "Hij wordt wel verhuurd, maar niet aan Feyenoord.'' Johan Derksen zag het wel zitten. "Dat zou voor Feyenoord prachtig geweest zijn. Dick zegt dan dat Bayern het grootste deel van het salaris zou moeten betalen, maar misschien dat Bayern wel een club kan vinden die het hele salaris overneemt.''

Update 23:34 | Het goed geïnformeerde FeyenoordTM weet te melden dat Feyenoord en Bayern München nog altijd in gesprek zijn over Zirkzee. Dat een deal tussen de twee clubs definitief niet door gaat is voorlopig dan ook niet aan de orde. De Rotterdammers onderzoeken de mogelijkheden en hebben nog 24 uur de tijd om tot een akkoord te komen.

Update dinsdag 6 oktober 9:12 | Feyenoord heeft gesproken met Bayern München over de huur van Joshua Zirkzee. De Rotterdammers hebben een beperkt budget en hopen daarom op medewerking van de Duitse club, maar de verwachtingen zijn volgens FeyenoordTM in De Kuip dat dat niet gaat gebeuren. Feyenoord hoopt de komende uren op positieve ontwikkelingen.

Update dinsdag 6 oktober 11:37 | Zirkzee is momenteel in gesprek met meerdere clubs uit de Eredivisie. De talentvolle spits van Bayern München aast op speelminuten en ziet daarom een verhuurperiode als een goede optie. De kan is dan ook groot dat de oud-Feyenoorder aankomend seizoen in Nederland te beworden is. Het is alleen nog de vraag welke club er vandoor gaat met de spits, zo meldt FeyenoordTM.

Update dinsdag 6 oktober 12:21 | De supporters van Feyenoord hoeven vandaag niet meer te rekenen op versterkingen. Dit meldt Technisch directeur Frank Arnesen in gesprek met Voetbal International. De Deen is duidelijk: ''Er gaat niets meer gebeuren bij Feyenoord.'' De eventuele komst van Joshua Zirkzee is hiermee dan ook uitgesloten.

FR12 sprak eerder nog met Feyenoord-watcher Dennis van Eersel over een mogelijke komst van Joshua Zirkzee naar Feyenoord. Bekijk bovenstaande video.

Lees meer over
De Kuip Johan Derksen Frank Arnesen Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties