Haps enkele weken niet beschikbaar

donderdag 19 november 2020 12:17 97.985 keer bekeken 862 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Ridgeciano Haps is de komende wedstrijden niet inzetbaar voor Feyenoord. De linksback trainde de afgelopen dagen om medische redenen al niet mee met de groep en zal naar verwachting zeker enkele weken niet beschikbaar zijn voor het team van Dick Advocaat.

Haps was bezig aan een indrukwekkend seizoen tot nu toe. Als linker verdediger cq. aanvaller bewees hij al meerdere malen zowel aanvallend als verdedigend zijn meerwaarde. Met vier doelpunten in tien wedstrijden drukte hij dat ook uit in cijfers.

De afwezigheid van Haps is een nieuwe tegenvaller voor Feyenoord, waar eerder al Justin Bijlow met een voetblessure tot na de winterstop wegviel. Het laatste blok van dit kalenderjaar, waarin Feyenoord op drie fronten in actie komt, start aankomende zondag met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Naast de Eredivisie en de Europa League volgt in december nog instroming in het KNVB Bekertoernooi.

Gerelateerd nieuws
862 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 392 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74834 leden - Op dit moment zijn 786 mensen actief, waarvan 268 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved