Haps enkele weken niet beschikbaar

Haps enkele weken niet beschikbaar

Ridgeciano Haps is de komende wedstrijden niet inzetbaar voor Feyenoord. De linksback trainde de afgelopen dagen om medische redenen al niet mee met de groep en zal naar verwachting zeker enkele weken niet beschikbaar zijn voor het team van Dick Advocaat.

Haps was bezig aan een indrukwekkend seizoen tot nu toe. Als linker verdediger cq. aanvaller bewees hij al meerdere malen zowel aanvallend als verdedigend zijn meerwaarde. Met vier doelpunten in tien wedstrijden drukte hij dat ook uit in cijfers.

De afwezigheid van Haps is een nieuwe tegenvaller voor Feyenoord, waar eerder al Justin Bijlow met een voetblessure tot na de winterstop wegviel. Het laatste blok van dit kalenderjaar, waarin Feyenoord op drie fronten in actie komt, start aankomende zondag met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Naast de Eredivisie en de Europa League volgt in december nog instroming in het KNVB Bekertoernooi.

Lees meer over
Ridgeciano Haps Justin Bijlow TOTO KNVB Beker Fortuna Sittard Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties