Vermoedelijke opstelling: Trauner, Kökcü en Linssen

Vermoedelijke opstelling: Trauner, Kökcü en Linssen

Hoewel het spel niet groots was, werd vorige week wel de volgende voorronde van de Conference League bereikt. FC Luzern wacht morgenavond in Zwitserland en met de komst van Gernot Trauner heeft Arne Slot nu meer keuze achter in de defensie.

Hoewel de Oostenrijker zondag maar één helft speelde, lijkt hij morgen wel gewoon vanaf de aftrap te beginnen. Leroy Fer speelde in de voorbereiding naast Marcos Senesi, maar na meerdere persoonlijke fouten lijkt hij nu z’n plek te verliezen aan Trauner. Verder blijft de defensie naar verwachting ongewijzigd.

Ook lijkt Slot weinig aan het middenveld te gaan veranderen. Guus Til is na zijn hattrick tegen FC Drita sowieso al zeker van een plek op het middenveld, als hij dat niet al was. Hoewel Kökcü kwakkelt met zijn vorm is de kans klein dat hij door Slot naar de bank wordt verwezen.

Alireza Jahanbakhsh zal zeer waarschijnlijk weer rechts in de aanval beginnen. De Iraniër speelde tegen Drita al 60 minuten en wordt daardoor per wedstrijd fitter en fitter. Ook lijkt Bryan Linssen morgen de voorkeur te krijgen boven Naoufal Bannis en Robert Bozenik.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Til, Toornstra, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties