Van Hanegem: ''Die gekke dingen moeten er wel uit''

Van Hanegem: ''Die gekke dingen moeten er wel uit''

Tyrell Malacia heeft zijn debuut gemaakt voor het Nederlands Elftal. De verdediger van Feyenoord is onderwerp van gesprek in de media. Ook oer-Feyenoorder Willem van Hanegem heeft zijn mening over de linksback. Van Hanegem is ook tevreden over bondscoach Louis van Gaal.

'' Louis is opvallend vrolijk, lijkt echt weer op zijn plek te zitten. Hij geeft spelers een kans en ook nog van Feyenoord, zoals Justin Bijlow en Tyrell Malacia. De laatste heeft potentie, dat ziet iedereen. Maar die gekke dingen moeten er wel uit, want het had ook 1-1 kunnen staan'', schrijft Van Hanegem in het Algemeen Dagblad.

''Maar goed, zo begon De Ligt ook ooit met die foutjes. En zelfs Van Dijk, die gelukkig gewoon terug is. En dan moet je stoppen om te zeggen dat hij zijn oude niveau nog niet heeft. Ook voorheen maakte hij weleens een foutje met verdedigen, of zijn we dat vergeten?''

Ronald de Boer
Malacia is in de ogen van de oud-voetballer de linksback van de toekomst. "Hij is snel, sterk, fysieke kracht en kan prima in de één-tegen-één. Hij heeft alles in zich. Ook aanvallend kan hij zijn steentje bijdragen. In mijn ogen is het dé linksback voor de komende jaren. Met alle respect, maar ik denk niet dat Daley Blind de linksback voor het Nederlands elftal is voor de komende tijd."

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties